reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie no co ty ;) to jak zaczeli Partyzantow robic a jeszcze nie skonczyli tej ulicy kolo kina Polonia ;)
Poczekaj jak zaczną kopać pod kolejna nitkę tramwajową z Pieczewa, przez Krasickiego, Synów Pułku itd....to będzie armagedon. Sikorskiego była fajna ulica póki galerii nie otworzyli a jak dojdzie ten kolejny moloch co budują obok to ja do domu na piechotę będę chodzić z centrum

reklama
Male mdlosci czasem dokuczaja ale bez tulenia kibelka i chyba mnie to ominie bo moja mama nie wymiotowala przy 3 ciazach miala tylko mdlosci. Czuje sie dobrze mam teraz mase latania po lekarzach nie wyrabiam na zakretach normalnie a do tego jeszcze codziennie jazda na zastrzyk z progesteronu. Tak tak juz wierzymy ja bardziej niz emek dla niego to dalej troche abstrakcja no ale wiadomo on tylko widzi obraz na usg ;) i coraz bardziej wystajacy brzuch ;)
Po jakim czasie widać brzuszek ciazowy:)? Moja szanowna mamusia witala się z wc przez 3 miesiące przytyla 25 kg...;)

Poczekaj jak zaczną kopać pod kolejna nitkę tramwajową z Pieczewa, przez Krasickiego, Synów Pułku itd....to będzie armagedon. Sikorskiego była fajna ulica póki galerii nie otworzyli a jak dojdzie ten kolejny moloch co budują obok to ja do domu na piechotę będę chodzić z centrum
Narazie budowa 2 nitki jest wstrzymana cale szczescie bo to bylby armagedon

Szok i niedowierzanie!!!!!!! Wyobraźcie sobie, ze lekarz odmówił mi badania i wypisania skierowania, kiedy usłyszał, że szykuje się do transferu! Poszłam do przychodni LUX Med, w której mam wykupiony pakiet medyczny. Od lekarza usłyszałam, ze LuX med mnie nie leczy i co niby wpisać w rozpoznanie? W bardziej niekomfortowej sytuacji w życiu nie byłam!!!!!! Do kliniki mam 400 km, wiec chciałam robić badani u siebie. Leczę się 7 lat i nigdy nie byłam w podobnej sytuacji! Wyszłam z wizyty i zastanawiam się czy nie napisać skargi na lekarza

Szok i niedowierzanie!!!!!!! Wyobraźcie sobie, ze lekarz odmówił mi badania i wypisania skierowania, kiedy usłyszał, że szykuje się do transferu! Poszłam do przychodni LUX Med, w której mam wykupiony pakiet medyczny. Od lekarza usłyszałam, ze LuX med mnie nie leczy i co niby wpisać w rozpoznanie? W bardziej niekomfortowej sytuacji w życiu nie byłam!!!!!! Do kliniki mam 400 km, wiec chciałam robić badani u siebie. Leczę się 7 lat i nigdy nie byłam w podobnej sytuacji! Wyszłam z wizyty i zastanawiam się czy nie napisać skargi na lekarza

z tego co mi wiadomo Lux-Med. zmienił w swojej pakiety i teraz pakiet właśnie nie obejmuje takich skierowań o których Ty piszesz.
Nie wchodzi leczenie, badania itp. po których możńa by wywnioskować że chodzi o leczenie problemów z płodnością.
Tak mi tłumaczył mój lekarz bo też mam pakiet.
I jeżeli chodzi o prowadzenie ciąż zagrożonych lux- med. też wypowiedział pakiety trzeba coś tam płacić.

Chyba nic tu skarga nie da. Juz nie raz dziewczyny mowily ze w umowie jest ze nie lecza nieplodnosci. I jak chcialy jakies badania wyciagnac to nic nie mowily o tym ze podchodza do ivf

Skąd ja to znam . Mi powiedzieli że nie zajmują się kobietami bezplodnymi bo to się im nie opłaca. Wyszłam z płaczem...wtedy Ale wiesz co zrobiłam zapisałam się do innego lekarza na 2 dzień I powiedziałam że z mężem staramy się o dziecko I chce zrobić to to I tamto badanie E to pieczątkę naszej drogi I parowy wszystko wpisały. Jak tylko słyszą in vitro nieplodnosc too ,,kutasy'' od razu mówię że się nie da

reklama
Poszłam zrobić zwykle USG i wziąć skierowanie na estradiol, progesteron i prolaktynę, czyli nic związanego z niepłodnością

Do góry