reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witam wszystkie Panie :)
Piszę aby pochwalić się swoim szczęściem :) 23,06,2018r urodziłam miłość swojego życia !
Mój synek jest cudowny i kocham go ponad życie. Cały trud, który włożyliśmy w to aby się udało poszedł w zapomnienie :) WARTO WARTO WARTO !!!!
Nigdy nie rezygnujcie. Ja jeszcze niedawno myślałam, że nigdy nie zostanę mamą a teraz codziennie patrzą na mnie ślicznie oczka przepełnione miłością. Nie było jeszcze dnia żebym nie płakała patrząc na moje szczęście.
Pozdrawiam Was wszystkie i jeszcze raz apeluję!! Nie rezygnujcie bo i wam się uda! WARTO!
Wielkie gratulacje mamusiu!

reklama
sroka, Twój rodzinny móglby Ci wypisać na 100%w drodze wyjątku. Spróbuj zapytać.

Mi pobrali dziś betę (ktoś się zreflektował) i pewnie będzie usg. Trochę plamię, ale nie boli, a wczoraj ostro dawało popalić. Mam jeszcze resztki nadziei na dobre wiadomości... trzymajcie kciuki.

@chlopkers, piękny pecherzyk :) Przeslij trochę wewnątrzmaciczno-pęcherzykowych fluidów w moją stronę... :)
Nigdy ich nie puściłyśmy! [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

sroka, Twój rodzinny móglby Ci wypisać na 100%w drodze wyjątku. Spróbuj zapytać.

Mi pobrali dziś betę (ktoś się zreflektował) i pewnie będzie usg. Trochę plamię, ale nie boli, a wczoraj ostro dawało popalić. Mam jeszcze resztki nadziei na dobre wiadomości... trzymajcie kciuki.

@chlopkers, piękny pecherzyk :) Przeslij trochę wewnątrzmaciczno-pęcherzykowych fluidów w moją stronę... :)
Powodzenia! Trzymaj się kochana.

Dziekuje Kochana [emoji9] ja juz po [emoji4] opis usg: w jamie macicy obecny pecherzyk ciazowy o sr 6 x 8 mm [emoji4] zdj nie bede Wam wklejac bo prawie nic nie widac, w koncu to tylko pecherzyk [emoji6]
Co do suplementacji, Dr sie bardzo spieszyl, bo przyjal mnie na szybko w szpitalu przed praca, powiedzial tylko zebym nie brala nic oprocz kwasu foliowego/folianow. Ze nie potrzeba na poczatku ciazy nic innego. A suplementy moga tylko spotegowac ewentualne mdlosci. I kazal jutro przyjechac na czczo na morfologie, bete i TSH [emoji4]
Natomiast co dziwne, to ze L4 wypisal mi juz ciazowe [emoji4]
Cudownie!! Gratuluje!! [emoji173] [emoji173] Ja tez tak mysle ze najpierw kwas foliowy wystarczy :) A jaka mialas wysoka bete kiedy juz tak wszystko bylo widac?

Jakaś trzaśnięta jestem. Zapomniałam wziąć rano medrol. Co się ze mną dzieje? Porażka. :/ na szczęście mąż jest w domu i mi przyniesie.
Baby brain :) zjawisko naukowe.

Lepiej się przyzwyczajaj do tego stanu. Na pewno wszystko i tak Ci ujdzie na sucho.

Ja miałam nawet telefon w zamrażalniku parę razy jak byłam w ciąży [emoji85]

Witam wszystkie Panie :)
Piszę aby pochwalić się swoim szczęściem :) 23,06,2018r urodziłam miłość swojego życia !
Mój synek jest cudowny i kocham go ponad życie. Cały trud, który włożyliśmy w to aby się udało poszedł w zapomnienie :) WARTO WARTO WARTO !!!!
Nigdy nie rezygnujcie. Ja jeszcze niedawno myślałam, że nigdy nie zostanę mamą a teraz codziennie patrzą na mnie ślicznie oczka przepełnione miłością. Nie było jeszcze dnia żebym nie płakała patrząc na moje szczęście.
Pozdrawiam Was wszystkie i jeszcze raz apeluję!! Nie rezygnujcie bo i wam się uda! WARTO!
Ale pieknie to napisalas [emoji173] Gratuluje Ci z caleg serca!

Haha. No dokładnie. Jakiś absurd to jest. Normalnie czytam. W internecie co i jak bo jestem w szoku.
Chociaż moja bratowa mięsa do domu w żadnej postaci nie pozwala wnosić!
Dzieciom powinni dawac normalna, urozmaicona diete poki rosna, a potem niech juz sam wybierze jak dorosnie.

reklama
Do góry