reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ale ja jem zupełnie normalnie . Nawet ciut więcej.
Zawsze miałam problem żeby choć trochę wagi przybrać widocznie taka moja uroda

Kurcia a teraz pewnie 45 kg ważysz i przeżywasz :-D
Chcialabyyyym. Teraz waze 61. Albo i wiecej. Zawsze wazylam 57 i bylo superowsko i sie dobrze czulam. Ale hormony sprawily ze nagle dostalam alergii na frytki i tyje mi brzuch [emoji14] :D

reklama
sroka, Twój rodzinny móglby Ci wypisać na 100%w drodze wyjątku. Spróbuj zapytać.

Mi pobrali dziś betę (ktoś się zreflektował) i pewnie będzie usg. Trochę plamię, ale nie boli, a wczoraj ostro dawało popalić. Mam jeszcze resztki nadziei na dobre wiadomości... trzymajcie kciuki.

@chlopkers, piękny pecherzyk :) Przeslij trochę wewnątrzmaciczno-pęcherzykowych fluidów w moją stronę... :)

sroka, Twój rodzinny móglby Ci wypisać na 100%w drodze wyjątku. Spróbuj zapytać.

Mi pobrali dziś betę (ktoś się zreflektował) i pewnie będzie usg. Trochę plamię, ale nie boli, a wczoraj ostro dawało popalić. Mam jeszcze resztki nadziei na dobre wiadomości... trzymajcie kciuki.

@chlopkers, piękny pecherzyk :) Przeslij trochę wewnątrzmaciczno-pęcherzykowych fluidów w moją stronę... :)
Trzymamy kciuki. [emoji110][emoji110][emoji110] powodzenia. [emoji8] samych dobrych wiadomości Ci życzę.

Chcialabyyyym. Teraz waze 61. Albo i wiecej. Zawsze wazylam 57 i bylo superowsko i sie dobrze czulam. Ale hormony sprawily ze nagle dostalam alergii na frytki i tyje mi brzuch [emoji14] :D
Jezu laski to ja rok temu o tej porze wazylam 54kg.. a teraz 61. Dramat jakis z tym tyciem. A przypominam ze minely raptem dwa tyg od tramsferu, wiec na karb ciazy raczej nie moge zrzucic zadnego kilograma [emoji6]

Dziekuje Kochana [emoji9] ja juz po [emoji4] opis usg: w jamie macicy obecny pecherzyk ciazowy o sr 6 x 8 mm [emoji4] zdj nie bede Wam wklejac bo prawie nic nie widac, w koncu to tylko pecherzyk [emoji6]
Co do suplementacji, Dr sie bardzo spieszyl, bo przyjal mnie na szybko w szpitalu przed praca, powiedzial tylko zebym nie brala nic oprocz kwasu foliowego/folianow. Ze nie potrzeba na poczatku ciazy nic innego. A suplementy moga tylko spotegowac ewentualne mdlosci. I kazal jutro przyjechac na czczo na morfologie, bete i TSH [emoji4]
Natomiast co dziwne, to ze L4 wypisal mi juz ciazowe [emoji4]
Super kochana gratulacje ;)
Tak jak mowilam to zalezy od lekarza od kiedy wystawi l4 z kodem B

Jakaś trzaśnięta jestem. Zapomniałam wziąć rano medrol. Co się ze mną dzieje? Porażka. :/ na szczęście mąż jest w domu i mi przyniesie.

Kochana trzymam mocno kciuki za Ciebie i Twojego kropka [emoji110][emoji110][emoji110] i przesylam Ci cale mnostwo fluidow wewnatrzmaciczno -pecherzykowych [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Bedzie dobrze [emoji9]

A Ty jak sie czujesz?? Jak M? Juz wierzycie że to dzieje się na prawdę??;-)
Male mdlosci czasem dokuczaja ale bez tulenia kibelka i chyba mnie to ominie bo moja mama nie wymiotowala przy 3 ciazach miala tylko mdlosci. Czuje sie dobrze mam teraz mase latania po lekarzach nie wyrabiam na zakretach normalnie a do tego jeszcze codziennie jazda na zastrzyk z progesteronu. Tak tak juz wierzymy ja bardziej niz emek dla niego to dalej troche abstrakcja no ale wiadomo on tylko widzi obraz na usg ;) i coraz bardziej wystajacy brzuch ;)

reklama
Jezu laski to ja rok temu o tej porze wazylam 54kg.. a teraz 61. Dramat jakis z tym tyciem. A przypominam ze minely raptem dwa tyg od tramsferu, wiec na karb ciazy raczej nie moge zrzucic zadnego kilograma [emoji6]
Przed stymulacją ważyłam 63 kg a wczoraj waga wskazywała 72 kg. [emoji32][emoji32][emoji32][emoji33]

Do góry