reklama
gosia321
Fanka BB :)
Jaki piekny brzuszek :*Witajcie Mamusie i przyszłe Mamusie. Rzadko tu zaglądam ale wszystko nadrabiam, oczywiście gratuluję dziewczynom które wygrały 1 rundę batalii piszę, bo Anastazja chce się podzielić fluidami z których pomocą Ona siedzi w brzuchu zatem rozsiewam dalej, łapcie
Justin87
Gosia, to my na tym samym poziomie. [emoji4] już się czuję jak czołg, co to będzie dalej. Hihi. [emoji39]To ja z waga sie nie odzywam bo wy wszystkie przy mnie chudzinki jestescie przed 4 stymulacjami wazylam 65kg a teraz 71
Ale wali mnie to bede gubic po porodzie
gosia321
Damy rade kochana najwyzej bedziemy sie turlac do lutegoGosia, to my na tym samym poziomie. [emoji4] już się czuję jak czołg, co to będzie dalej. Hihi. [emoji39]
Justin87
Na zimę akurat się przyda tłuszczyk.Damy rade kochana najwyzej bedziemy sie turlac do lutego
chlopkers
Witaj Kochana [emoji4] wygladasz pieknie [emoji7][emoji7][emoji7] lapiemy fluidy garsciami [emoji173][emoji173]Witajcie Mamusie i przyszłe Mamusie. Rzadko tu zaglądam ale wszystko nadrabiam, oczywiście gratuluję dziewczynom które wygrały 1 rundę batalii piszę, bo Anastazja chce się podzielić fluidami z których pomocą Ona siedzi w brzuchu zatem rozsiewam dalej, łapcie
Cassiah
Ja tez mam strasznie wzdety [emoji20] Babcia mimo ze nic nie wie uparcie twierdzi ze jestem w ciazy bo widac brzuszek i cycki urosly [emoji23] Podobno na rozkurczenie jelit dobra jest herbatka z kopru wloskiego, moja tesciowa obiecala mi przywiezc suszony z ogrodka to przetestuje A myslalam o Espumisanie? Podobno naturalny... Ale zapytam gina.Fajniusi. [emoji7]
Załamujące jest to, że mój jest teraz większy niż Twój. Mam tak wydęty jak w 6 msc ciąży. [emoji32]
Justin87
U mnie robotę robi w dużej mierze tłuszczyk też.Ja tez mam strasznie wzdety [emoji20] Babcia mimo ze nic nie wie uparcie twierdzi ze jestem w ciazy bo widac brzuszek i cycki urosly [emoji23] Podobno na rozkurczenie jelit dobra jest herbatka z kopru wloskiego, moja tesciowa obiecala mi przywiezc suszony z ogrodka to przetestuje A myslalam o Espumisanie? Podobno naturalny... Ale zapytam gina.
A babcia czarownica wszystko widzi. [emoji4][emoji4][emoji4]
reklama
Podziel się: