Mieciu85
Fanka BB :)
DziekiBez roznicy ktora sol kupisz czy w butli czy w worku obydwa rodzaje sa uzywane do kroplowek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziekiBez roznicy ktora sol kupisz czy w butli czy w worku obydwa rodzaje sa uzywane do kroplowek
Ale ja jem zupełnie normalnie . Nawet ciut więcej.O matko! Chudzinko nasza forumowa zjedz cos
Kurcia a teraz pewnie 45 kg ważysz i przeżywaszMi dr G kazal badac ostatnio razem z amh. Mimo ze jestem pod opieka endokrynologa.
@tamiza 43 wow. W gimnazjum tyle wazylam...
Dziekuje Kochana [emoji9] ja juz po [emoji4] opis usg: w jamie macicy obecny pecherzyk ciazowy o sr 6 x 8 mm [emoji4] zdj nie bede Wam wklejac bo prawie nic nie widac, w koncu to tylko pecherzyk [emoji6]@Agniecha1508 [emoji110][emoji110] za wizyte u cudotworcy samych dobrych wiadomości kochana [emoji173]
@chlopkers [emoji110][emoji110] za pęcherzyk ! Samych dobrych wiadomości kochana ! [emoji173]
Jutro uzupełnię kalendarz dziś dodaje skopiowany z wczoraj..
MIŁEGO DNIA KOCHANE
No to dobrze [emoji4] zawsze jednak lepiej w ta strone niz w druga. Najwazniejsze zebys Ty byla zdrowa i dzidzia sie zdrowo rozwijala [emoji4]Ale ja jem zupełnie normalnie . Nawet ciut więcej.
Zawsze miałam problem żeby choć trochę wagi przybrać widocznie taka moja uroda
Kurcia a teraz pewnie 45 kg ważysz i przeżywasz
A Ty jak sie czujesz?? Jak M? Juz wierzycie że to dzieje się na prawdę??;-)Usmialamsie biedaku ale dobrze ze z humorem do tego podchodzisz
Jaki miły. [emoji4]Dziekuje Kochana [emoji9] ja juz po [emoji4] opis usg: w jamie macicy obecny pecherzyk ciazowy o sr 6 x 8 mm [emoji4] zdj nie bede Wam wklejac bo prawie nic nie widac, w koncu to tylko pecherzyk [emoji6]
Co do suplementacji, Dr sie bardzo spieszyl, bo przyjal mnie na szybko w szpitalu przed praca, powiedzial tylko zebym nie brala nic oprocz kwasu foliowego/folianow. Ze nie potrzeba na poczatku ciazy nic innego. A suplementy moga tylko spotegowac ewentualne mdlosci. I kazal jutro przyjechac na czczo na morfologie, bete i TSH [emoji4]
Natomiast co dziwne, to ze L4 wypisal mi juz ciazowe [emoji4]
Gratulacje Kochana! [emoji173][emoji173][emoji173] bardzo sie ciesze ze macierzynstwo przynosi Ci tak wiele spelnienia i radosci [emoji7][emoji7] takie wpisy jak Twoj mocno motywuja do dalszej walki [emoji4] sciskam [emoji9][emoji9]Witam wszystkie Panie
Piszę aby pochwalić się swoim szczęściem 23,06,2018r urodziłam miłość swojego życia !
Mój synek jest cudowny i kocham go ponad życie. Cały trud, który włożyliśmy w to aby się udało poszedł w zapomnienie WARTO WARTO WARTO !!!!
Nigdy nie rezygnujcie. Ja jeszcze niedawno myślałam, że nigdy nie zostanę mamą a teraz codziennie patrzą na mnie ślicznie oczka przepełnione miłością. Nie było jeszcze dnia żebym nie płakała patrząc na moje szczęście.
Pozdrawiam Was wszystkie i jeszcze raz apeluję!! Nie rezygnujcie bo i wam się uda! WARTO!