reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@sssurykatka - dzieki za odpowiedz. Znajomi Ci co muszą wiedzą. Moja rodzinka też. Babuszka moja lat 85 kibicuję nam i co jestem u niej pyta " piniedzy Was ustarcza - bo moze jako pożyczku trza brać" kocham ja za to mocno. Z męża strony nikt - nawet rodzice ale mam to w doopiee. Co do klauzury sumienia - przed poprzednia procedurą poszlam do apteki - Pani farmaceutka starsza - daje jej receptę na antyki - , a ta do mnie " korzystając z mojego prawa nie zrealizuje tej recepyt" szczena mi opadła , bo pierwszy raz sie z tym spotkałam - cóż dalam innej aptece zarobić. Co do gina - od starań przenioslam się do gina w klinice i tylko na nfz wpadam na cytologie i usg piersi.
Bracia jest najkochansza na świecie. Skarb. A ta Pani z apteki to szkoda gadać, normalnie mi szczęka odpadła, a co to ona ma za prawo, serio jest coś takiego bo ja nie wiem?

Dziewczyny znowu mi progresteron spadł 17 cos A 3 dni temu 36 Od czego to zależy... biorę lutinus 3x2 luteine 3x3 pod jezyk na wszelki wypadek zazylam sobie jeszcze duphaston dodatkowo. Nie mam żadnych plamien itp. Niby w normie Ale malo

Ja jak tyle miałam, to dr powiedziała że jest ok :)

Mieciu i co ci paśnik zlecił? immunosupresje czy szczepienia?
Cytokiny mam Dobre wiec allo mlr nie kazal robic wiec szczepien nie trzeba. Po wynikach dr powiedzial, ze dziwi sie, ze transfer sie nie udal szczegolnie, ze zarodki byly bardzo dobre. Pozniej to LCT wyszlo lekko podwyzszone ale pasnik powiedzial, ze jest ok. Chyba taka zachowawcza Immunosupresja, steryd standardowo, wlew domaciczny z accofilu I 3 x intralipid. Do tego heparyna przeZ Cala ciaze (bo mam PAI).

Justin super ze lekarz w koncu potwierdzil dwojeczke :) A na jakim poziomie myslisz ze jest u Cb teraz beta? Bo ja slyszalam ze z blizniakami to gorzej widac nawet gdy beta jest mega wysoka - w pojedynczej ciazy przy wysokiej becie juz jest ladny widok a przy takiej samej ale blizniaczej jest o polowe slabiej.
A co do rozkminiania w nocy to ja tez mam do tego talent, najczarniejsze mysli wlasnie w nocy przychodza, a juz za dnia te same mysli wydaja sie absurdalne :)
Ja też tam mam z tymi myślami... Haha. Czasami jestem w tragedii pogrążona w nocy a rano wszystko już wygląda ok and happy... Porąbane to wszytko [emoji89]

Bracia jest najkochansza na świecie. Skarb. A ta Pani z apteki to szkoda gadać, normalnie mi szczęka odpadła, a co to ona ma za prawo, serio jest coś takiego bo ja nie wiem?

W głowach im się poj...ło i pierdzielą głupoty. Jakby Agniecha zgłosiła to do izby aptekarskiej to babsztyl mógłby mieć problemy.

reklama
Do góry