reklama
Agniecha1508
Fanka BB :)
chlopkers
Dobranoc Aga i Wam wszystkim [emoji9]Dobrej i spokojnej nocki Zobacz załącznik 872519
Ostatnia edycja:
dżoasia
Oooo to crinone tez jest w Czechach ?
dżoasia
Ja pitole z tymi krwawieniami! Czlowiek se w ciazy spokojnie nie moze pobyc. Trzymajcie sie!Kuzwa wstalam rano zrobilam siku razem z krwia narazie plamienie ustalo leze ale i tak przejade sie na ip. A ze stresu caly progesteron zaaplikowany w dupala poszedl do kibelka
Boze zeby z moja kropka bylo wszystko w porzadku
@sssurykatka dobrych wiesci!
sssurykatka
No właśnie te skurcze mnie bardzo niepokoją. Wczoraj plamienia minęły popołudniu, noc bez bólu i plamień. Beta już pobrana. Mam jakąś dziwną nadzieję...U mnie bylo właśnie na czerwono. Nie mialam skurczy. Jak jest plamienie brazoww to jest to juz stara krew. Plamilam chyba do 7tc, pierwszy raz chyba 20dpt
Zastanawiam się, czy nie wypisać się dziś. Jak będzie źle to i tak wole to przeżywać w domu. A jak będzie dobrze, to boję się, że jutro przyjdzie pełna obsada, tutejszy ordynator jest znany z tego, że sam bada nowe pacjentki, potem jeszcze lekarz prowadzący, i jak pisała adansonia wymęczą mnie tym usg, pouciskają szyjkę i dopiero będzie źle... :/
sssurykatka
Będzie dobrze. Trzymam kciuki, na pewno wszystko jest ok.Kuzwa wstalam rano zrobilam siku razem z krwia narazie plamienie ustalo leze ale i tak przejade sie na ip. A ze stresu caly progesteron zaaplikowany w dupala poszedl do kibelka
walczaca o szczescie
O rety... wiem co czujesz. Trzymam kciuki i koniecznie daj znać co na ip. To na pewno nic złego:-*Kuzwa wstalam rano zrobilam siku razem z krwia narazie plamienie ustalo leze ale i tak przejade sie na ip. A ze stresu caly progesteron zaaplikowany w dupala poszedl do kibelka
reklama
chlopkers
Gosia, pisaly tu dziewczyny nieraz o takich krwawieniach, po ktorych rodzily zdrowe dzieci. U Ciebie tez okaze sie niegrozne. [emoji173][emoji173][emoji173] Lez dzisiaj. Daj znac co Ci powiedza na izbie. Masz opcje zrobic gdzies dzisiaj bete?Kuzwa wstalam rano zrobilam siku razem z krwia narazie plamienie ustalo leze ale i tak przejade sie na ip. A ze stresu caly progesteron zaaplikowany w dupala poszedl do kibelka
Mocne kciuki za Was[emoji110][emoji110][emoji110]
Podziel się: