reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@gosia321 - tak Gosieńko dwie różne daty , inne laboratoria i inne wyniki :growl: Nie wiem czy ANA1 nie jest zależne od dnia cyklu. Choć wątpię , ze dzień na wpływ - ale :oo: . Pani w lalo na me pytanie czemu tak " wybierz sobie Pani korzystniejsze" :-p
Super no to nie jest zajebista odpowiedz z jej strony. Chyba dzien cyklu nie ma tu znaczenia. Ja bym zrobila ana 2 chociaz jak w nastepnym tygodniu masz wizyte u Pasikonika to moze poczekaj bo i tak nie bedziesz miala wyniku

Kurde czemu my jak normalne kobiety nie możemy mieć Luteiny za 20 zl dopochwowo Adamedu...dr g twierdzi że jest tam smoła lol:)
miałam ją przy ostatnim transferze, niby nic mi się po niej nie działo, ale tu mnóstwo dziewczyn ma infekcje po tym gówienku - jakbym dłużej stosowała to kij wie co by bylo. Wolę zabulić albo jechac na te Czechy po zamienniki ;)

No to moze sie uda cos zobaczyc jeszcze w tym tyg [emoji4] tylko jesli moj gin potwierdzilby pecherzyk to co bede podgladac na wizycie pecherzykowej w klinice tydzien pozniej? [emoji6] na serduszko bedzie za wczesnie. Ale to pewnie sprawdza jak sie ma pecherzyk, ile urosl i podadza zalecenia dotyczace lekow [emoji4] ahh tak bardzo sie boje tych moich marzen... oby tylko los okazal sie laskawy i nie przerwal tego cudownego snu[emoji7]
A po tygodniu zobaczysz fasolke w pecherzyku :)

Dzięki Kochana!
No niestety znów plamię.
To głupie trochę pytanie, ale kogo zapytać, jak nie Was: jak wyglądały te Wasze "plamienia"?
Czy zdarzała Wam się normalna, czerwona krew? U mnie jest, nie ma tego dużo, nie zapaskudzilam całej podpaski, ale ta czerwień mnie przeraża, to nie są brazowe brudzenia... i do tego te bóle :/

Ja miałam dwukrotnie bardzo duże krwawienie żywo czerwona krwią około 6-7tc, ale bez bólu brzucha, okazało się, że był to krwiak obok dzieciątka, wszystko skończyło się dobrze

To zalezy od lekarza czy wystawi ci juz zla na 100% czy dopiero od serduszka. Ale jesli jestes zmeczona po calym dniu i boli cie brzuch to ja bym nawet chwilisie nie zastanawiala tylko szla na zwolnienie nawet na ye za 80%
Najwazniejsza jest teraz twoja dzidzia a nie praca
Ja w poprzednim podejsciu serduszka nigdy nie mialam ale w pewnym momencie zorientowalam sie ze w klinice wypisywali mi L4 ciazowe

@dżoasia a co zrobilas ze doktor nie dal lutinusa tylko crinone? Tez bym kkkciaaalaaaaa :( nie lubie tych tabletow... w ogole to przy pierwszym transferze mialam lutinus, pozniej dupek i lutinus... to moze ja na nie kiepsko reaguje i cos innego by sie przydalo... moze prolutex?

reklama
Do góry