Pytalam o czeskie zamienniki to chcial wypisac poczatkowo recepte na utrogestan. Wiec zapytalam czy jakies inne tez, zeby nie byl tylko jeden rodzaj tylko wiecej, wiec powiedzial, zeby sie dowiedziec jak cenowo to wyglada i ze moze byc tez crinone. No i teraz mu przypomnialam, ze ostatnio ugadywalismy sie na recepte na czeskie i ze crinone wychodzi ok polowe taniej niz w pl, wiec stwierdzil ze mi da na crinona bo on go najbardziej lubi, a ze zastrzykow nie trzeba bo dopochwowe sa najlepsze itp. Czyli wychodzi na to ze bede tego crinona brac 2x1 i pewnie jakiegos dupka gratisowo. Recepte mam na 4 opakowania czyli na 60 aplikatorow, ale od dobrych duszyczek mam tez zaklepane prawie 40szt, wiec w sumie bede miec zapas na 50dni
aa i pisalam dzis maila do tej czeskiej apteki, zeby sie upewnic czy na pewno mi zrealizuja ta racepte, zebym na darmo nie.jechala, bo tu dziewczyny cos pisaly ze musi byc drukowana a on mi recznie wypisal.
A wracajac do tematu pytania to mozesz go po prostu zapytac czy zamiast lutinusa moglby ci przepisac crinone bo slyszalas ze preferuje
i nie przypominaj mu ze masz zapas lutka