Biedroneczka83
Fanka BB :)
Nie mieszkam w Polsce
Aaaaaa )))))))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mieszkam w Polsce
Jeeezuuuu! Żeby to nie było to! Bierz rozkurczowe i leż cały czas. Dopchaj się progesteronem, ale nie dopochwowo - zamiast tego wsadź tabletkę w dupkę, bo przy krwawieniu nie będzie się inaczej wchłaniała. Wszystkie myśli przy Tobie!Jestem załamana. Pół godziny dość silnego bólu brzucha i krwawienie. Normalna, czerwona krew. Qrwa znów...
Haha musi! bo Ty zaraz będziesz miała "baby brain" i nic nie będziesz kojarzyła. Ale @Margit2018 Ty się nie rozsiadaj w roli archiwizatora bo zaraz Twoja kolej na baby brainMargit, czy ty też masz założone kartoteki? zauważyłam, że teraz ty królujesz jeśli chodzi o pamięć kto co i kiedy
KapujęMoja taka dalsza znajoma jest już dzięki nim mamą (chyba ci o niej pisałam kiedyś), ale ogólnie przewijało się tu kilka dziewczyn które były w artvimedzie i nie polecały, więc ja ich tez nie brałam pod uwagę
Ja jeżdżę na a4Go więc w ogóle koszt brameczek mi odpada bo firma stawiaHehehe no właśnie katowice to chyba dla biednych, bo ja spłukana teraz tam jeżdżę - wizyta + paliwo + oplata na bramkach na A4 wychodzi taniej niż tu sama wizyta
haha ciekawe czyja formaHaha musi! bo Ty zaraz będziesz miała "baby brain" i nic nie będziesz kojarzyła. Ale @Margit2018 Ty się nie rozsiadaj w roli archiwizatora bo zaraz Twoja kolej na baby brain
Kapuję
Ja jeżdżę na a4Go więc w ogóle koszt brameczek mi odpada bo firma stawia
Dziękuję. Już się uspokoiłam, leżę i się modlę. Dam znać jak wyniki, chyba właczę jakiś film, żeby zabić czas. Dzięki, że jesteście.Jeeezuuuu! Żeby to nie było to! Bierz rozkurczowe i leż cały czas. Dopchaj się progesteronem, ale nie dopochwowo - zamiast tego wsadź tabletkę w dupkę, bo przy krwawieniu nie będzie się inaczej wchłaniała. Wszystkie myśli przy Tobie!
Ja ze swojej strony polecam Novum [emoji4] a wiekszosc dziewczyn tutaj poleca Gynocentrum Katowice [emoji4]Wracam do was po jakims czasie... Już po drugim in vitro, niestety nie udanym. Zarodów mrożonych brak. Przychodze więc z pytaniem. Planuje skonsultowac się z innym lekarzem może kogos polecicie ?
O cholera, toż konkurencja ci Joasiu pod nosem wyrosłaMargit, czy ty też masz założone kartoteki? zauważyłam, że teraz ty królujesz jeśli chodzi o pamięć kto co i kiedy
Ssurykatka trzymaj się kochana. Musi być dobrze, też w ciąży na początku krwawiłam żywą krwią a dziś córeczce kupiłam pierwszy stanik. Zaglądam cały czas daj nam znać.Dziękuję. Już się uspokoiłam, leżę i się modlę. Dam znać jak wyniki, chyba właczę jakiś film, żeby zabić czas. Dzięki, że jesteście.
Oj tam męęża ;P Ale zawsze mniej boli niż 10zł banknot podany pani do ręki ;Phaha ciekawe czyja forma
ja i bez ciąży ostatnio mam chyba baby brain
@Biedroneczka83 kope lat Cie tu nie było! I jak? kiedy zaczynasz? Co działasz?