reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jestem załamana. Pół godziny dość silnego bólu brzucha i krwawienie. Normalna, czerwona krew. Qrwa znów...
Jeeezuuuu! Żeby to nie było to! Bierz rozkurczowe i leż cały czas. Dopchaj się progesteronem, ale nie dopochwowo - zamiast tego wsadź tabletkę w dupkę, bo przy krwawieniu nie będzie się inaczej wchłaniała. Wszystkie myśli przy Tobie!

Margit, czy ty też masz założone kartoteki? :D zauważyłam, że teraz ty królujesz jeśli chodzi o pamięć kto co i kiedy :D
Haha musi! bo Ty zaraz będziesz miała "baby brain" i nic nie będziesz kojarzyła. Ale @Margit2018 Ty się nie rozsiadaj w roli archiwizatora bo zaraz Twoja kolej na baby brain :)

Moja taka dalsza znajoma jest już dzięki nim mamą (chyba ci o niej pisałam kiedyś), ale ogólnie przewijało się tu kilka dziewczyn które były w artvimedzie i nie polecały, więc ja ich tez nie brałam pod uwagę
Kapuję:)

Hehehe no właśnie katowice to chyba dla biednych, bo ja spłukana teraz tam jeżdżę :D - wizyta + paliwo + oplata na bramkach na A4 wychodzi taniej niż tu sama wizyta:p
Ja jeżdżę na a4Go więc w ogóle koszt brameczek mi odpada bo firma stawia :D

Haha musi! bo Ty zaraz będziesz miała "baby brain" i nic nie będziesz kojarzyła. Ale @Margit2018 Ty się nie rozsiadaj w roli archiwizatora bo zaraz Twoja kolej na baby brain :)

Kapuję:)

Ja jeżdżę na a4Go więc w ogóle koszt brameczek mi odpada bo firma stawia :D
haha ciekawe czyja forma :D :p
ja i bez ciąży ostatnio mam chyba baby brain :p

@Biedroneczka83 kope lat Cie tu nie było! I jak? kiedy zaczynasz? Co działasz?

Jeeezuuuu! Żeby to nie było to! Bierz rozkurczowe i leż cały czas. Dopchaj się progesteronem, ale nie dopochwowo - zamiast tego wsadź tabletkę w dupkę, bo przy krwawieniu nie będzie się inaczej wchłaniała. Wszystkie myśli przy Tobie!
Dziękuję. Już się uspokoiłam, leżę i się modlę. Dam znać jak wyniki, chyba właczę jakiś film, żeby zabić czas. Dzięki, że jesteście.

Wracam do was po jakims czasie... Już po drugim in vitro, niestety nie udanym. Zarodów mrożonych brak. Przychodze więc z pytaniem. Planuje skonsultowac się z innym lekarzem może kogos polecicie ?
Ja ze swojej strony polecam Novum [emoji4] a wiekszosc dziewczyn tutaj poleca Gynocentrum Katowice [emoji4]

Dziękuję. Już się uspokoiłam, leżę i się modlę. Dam znać jak wyniki, chyba właczę jakiś film, żeby zabić czas. Dzięki, że jesteście.
Ssurykatka trzymaj się kochana. Musi być dobrze, też w ciąży na początku krwawiłam żywą krwią a dziś córeczce kupiłam pierwszy stanik. Zaglądam cały czas daj nam znać.

reklama
Do góry