reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzis mam 7 dzien stymulacji.w niedziele mam trzeci podglad.

U mnie na podgladzie lekarz widzial 8-9 jajeczek, okazalo sie ze naprodukowalam 17 z czego 13 nadawalo sie do zapłodnienia (pozostale 4 byly niedojrzałe). Jajeczka czesto ukladaja sie jedno za drugim i sa niewidoczne, wiec pewnie bedziesz miec wiecej niz 6. Natomiast nie jest wazna liczba jajeczek tylko ile sie zaplodni, u mnie niestety malo...

reklama
Dziewczyny moj Sebus waży 1440 gr. Szynka długa prawie 5 cm i zamknieta. Od ostatniej wizyty przytylam 1.8 kg wiec juz ladnie to wyglada. Dostalam czopki evaqu bo muszę co dwa dni sie załatwiać i nie ma zmiłuj. nastepna wizyta 27.07.

Super zdjecie! Gratuluję raz jeszcze i czekamy na następne :-) :)

Ciepla przegotowana woda na czczo, mocniej dziala z sokiem z cytryny, ale to tylko jesli masz zdrowa sluzowke zoladka. Na noc tez zalej niewielka iloscia wody sliwki suszone (kilka sztuk) i rano przed sniadaniem sobie je zjedz, a wode z nich wypij. Mi tez bardzo pomaga sok z burakow. Taki jak polecala Gosia, z Dawtony, w szklanych buteleczkach, z dodatkiem jablka. Zreszta mamaginekolog tez pisala kiedys ze nie ma nic bardziej przeczyszczajacego od burakow. I staraj sie wypijac dziennie te 2-2.5l wody.
O tak u mnie sok z burakow tez dalej dziala cuda ;)

Dziekuje Kochana.A Tobie gratuluje z calego serca[emoji173]a mozesz powiedziec ile jajeczek naprodukowalas?
Ojej dziekuje Ci :) Ja mialam 11 jajek, 7 sie zaplodnilo, podane mi w 3ej dobie 2 najsilniejsze a reszta przestala sie rozwijac w 5ej dobie wiec nie mam mrozakow. Jak widzisz scenariusze sa rozne a zakonczenia jeszcze bardziej. Glowa do gory :*

Boli i krwawię. Bóle dość silne, typowe miesiaczkowe, łącznie z krzyżowymi.
No i do tego wyję.
Mąż wróci za pół godziny to pojadę zbadać progesteron i betę. Na izbę 16 dpt nie ma co jechać raczej, nawet w usg nie będzie nic widać.
Ja bym zaaplikowala progesteron i pojechala na SOR lub do kliniki gdzie Cie prowadzą.Jak krwawienia się nasilaja i nie ustępują to mysle ze nie ma na co czekać trzeba do lekarza dla świętej spokojności!

reklama
Do góry