reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Po raz kolejny miło zaskoczyła mnie dr Paliga [emoji4] wczoraj o 23 napisałam do niej maila z pytaniem o to TSH, a dziś o 6 rano już miałam odpowiedz [emoji54] od jutra zaczynam przyjmować pół tabletki euthyrox i regularnie się sprawdzać.
Pytanie jeszcze z innej beczki, czy miałyście duże skłonności do siniaków, zmian na skórze po heparynie? Ja zawsze miałam łatwość w zdobywaniu siniaków, ale teraz to kurde zaczynaja się robić same [emoji20]

Olgaa teraz sobie odpocznij ale obserwuj forum, z problemem z nasieniem ( ale dopytaj dziewczynek) jest z novum surykatka chlopkers ( ciąże), z katowic jest vorrei ale dopiero czeka na transfer. Uszy do góry, ważne że u ciebie jest ok. tylko już jedź do dużej kliniki.
Potwierdzam [emoji4] w Novum przyjmuje tez dobry androlog-dr Wolski. Bardzo doswiadczony lekarz. Zapiszcie sie tez do niego na wizyte. On bedzie wpisywal zalecenia lekarzowi od in vitro. My np trafilismy w okienko gdy M mial w miare ok (jak na nasze mozliwosci) nasienie wiec spieszyli sie z rozpoczeciem procedury. Ale mowili ze jak nie zdazymy to bedziemy mrozic. To naprawde profesjonalna klinika.

Nooooo wlasnie tez zmnie to zaskoczylo aleee co tam niech rośnie [emoji14]

Dziekuje kochana! [emoji8]
Zastanawiam sie wogole czy jeszcze powtarzać betę?jesli tak to ile razy jeszcze?czy juz tylko na wizyte isc ?
Ja dzis dzwonilam do lekarza z kliniki z moimi trzema wynikami bety i powiedzial zeby powtorzyc 1-2 razy wraz z progesteronem. I pozniej w dniu wizyty pecherzykowej, tj w 25dpt (wypada 11.07) tez bete i progesteron zrobic. Ale u mnie to chyba przez te plamienia, ktore sa wciaz obecne i sie nie zmniejszyly. Dr generalnie jest nimi mocno zaniepokojony.

Hej Kobiety. Kto dziś radośnie - GRATULUJE - kto dziś smętnie - BĘDZIE DOBRZE ✊✊✊. Dziewczyny idzie ohu...ć - mam 2 różne wynik ANA 1 - robione 16.06.18 jak byk napisane " ujemne" , a z 20.06.18 ANA1
"dodatnie" . Quwa czy to możliwe ? Zawsze mówię , że w mojej rodzinie wszyscy poza mną normalni. Aaaaaa
20180629_182242.jpg

Załączniki

• 20180629_182242.jpg
    20180629_182242.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 365
Dziewczyny gratuluje pięknych bet :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Dobrze, że dzisiaj piątek bo już padam na twarz:oo::oo::oo: Miłego popołudnia dzisiaj mężuś ma urodziny więc mała imprezka:D:D:D:D
Wstyd sie przyznac ale ja dzis zapomnialam calkowicie ze moj ma imieniny [emoji45] zle sie czuje od wczoraj, nie spalam pol nocy, dzis tez taka nieprzytomna i kurde nie zauwazylan ze dzis 29.06 [emoji21]

Dziewczyny, brzuch boli i to dość mocno.
Na razie nie plamię, lekko podbarwiona wydzielina, naprawdę ślad. Miał ktoś? Swiruję. 16 dpt.
Ja dzis 13dpt i od kilku dni mam takie rozowe plamienia. Mnie od razu lekarz pytal o progesteron. Niestety nie mam swiezego wyniku tylko z 8dpt. Swiezy zrobie jutro. Moze zadzwon do swojego Dr?

reklama
Ja juz po drugim usg podgladujacym jajeczka.Wiec moj doktorek powiedzial ze wszystko idzie w dobrym kierunku ze jajeczka rosna i widzi ich 6.niewiem czy powinnam sie cieszyc bo jest ich tylko 6:(Myslicie ze moze moge naprodukowac ich wiecej jeszcze?:(
Ale to nie jest zly wynik [emoji4] lepiej miec 6 dobrej jakosci niz 15 byle jakich. Nic sie nie martw, jest dobrze [emoji9]

Do góry