reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziekuje dziewczynki pocieszylyscie mnie co do moich jajwczek.mama nadzieje ze bedzie ich wiecej niz 6 :) Jade wlasnie z mezem nad ocean polezec i sie odstresowac.Musze czekac znow na telefon od swojej pielegniarki w sprawie wyniku estradiolu bo dzis znow krew mi pobierali.

Ja bym zaaplikowala progesteron i pojechala na SOR lub do kliniki gdzie Cie prowadzą.Jak krwawienia się nasilaja i nie ustępują to mysle ze nie ma na co czekać trzeba do lekarza dla świętej spokojności!
Wzięłam dodatkową luteinę, kilo no-spy i magnezu. Mąż zawiózł mnie do prywatnego labu i pobrałam betę i progesteron. Wynik będzie po 20tej. Krwawienie ustało, teraz tylko takie brudzenie zostało, ale nadal żywoczerwone :/.Ból mniejszy. Jak się powtórzy pojadę na IP, ale nie za bardzo chcę, poprzednio też tak było. Na tym etapie nie są nic w stanie zrobić. A jestem emocjonalnym strzępkiem, po co wszyscy mają widzieć jak wyję.

Dzięki dziewczyny za wsparcie. Jesteście nieocenione.

Olgaa przykro mi że drugie nieudane. Zostaliście w Kilecach? Ile miałaś pobranych. Serduszko z kielc do katowic i warszawy nie jest daleko czemu nie spróbujesz w dużych dobrych klinikach?
Margit, czy ty też masz założone kartoteki? :D zauważyłam, że teraz ty królujesz jeśli chodzi o pamięć kto co i kiedy :D

A ja właśnie jadąc ostatnio przez me rodzime Bronowice zobaczyłam klinikę Artvimed? Patrzę na ich stronę, to nawet PGD mają... Jacyś kiepscy są czy co? Miałabym tam rzucik beretem a zasuwam do Katowic :p
Moja taka dalsza znajoma jest już dzięki nim mamą (chyba ci o niej pisałam kiedyś), ale ogólnie przewijało się tu kilka dziewczyn które były w artvimedzie i nie polecały, więc ja ich tez nie brałam pod uwagę

reklama
Do góry