reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziekuje dziewczynki pocieszylyscie mnie co do moich jajwczek.mama nadzieje ze bedzie ich wiecej niz 6 :) Jade wlasnie z mezem nad ocean polezec i sie odstresowac.Musze czekac znow na telefon od swojej pielegniarki w sprawie wyniku estradiolu bo dzis znow krew mi pobierali.

Ja bym zaaplikowala progesteron i pojechala na SOR lub do kliniki gdzie Cie prowadzą.Jak krwawienia się nasilaja i nie ustępują to mysle ze nie ma na co czekać trzeba do lekarza dla świętej spokojności!
Wzięłam dodatkową luteinę, kilo no-spy i magnezu. Mąż zawiózł mnie do prywatnego labu i pobrałam betę i progesteron. Wynik będzie po 20tej. Krwawienie ustało, teraz tylko takie brudzenie zostało, ale nadal żywoczerwone :/.Ból mniejszy. Jak się powtórzy pojadę na IP, ale nie za bardzo chcę, poprzednio też tak było. Na tym etapie nie są nic w stanie zrobić. A jestem emocjonalnym strzępkiem, po co wszyscy mają widzieć jak wyję.

Dzięki dziewczyny za wsparcie. Jesteście nieocenione.

Olgaa przykro mi że drugie nieudane. Zostaliście w Kilecach? Ile miałaś pobranych. Serduszko z kielc do katowic i warszawy nie jest daleko czemu nie spróbujesz w dużych dobrych klinikach?
Margit, czy ty też masz założone kartoteki? :D zauważyłam, że teraz ty królujesz jeśli chodzi o pamięć kto co i kiedy :D

A ja właśnie jadąc ostatnio przez me rodzime Bronowice zobaczyłam klinikę Artvimed? Patrzę na ich stronę, to nawet PGD mają... Jacyś kiepscy są czy co? Miałabym tam rzucik beretem a zasuwam do Katowic :p
Moja taka dalsza znajoma jest już dzięki nim mamą (chyba ci o niej pisałam kiedyś), ale ogólnie przewijało się tu kilka dziewczyn które były w artvimedzie i nie polecały, więc ja ich tez nie brałam pod uwagę

reklama
Do góry