reklama
Molla
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny. Witaj Respekt. Ja przed stymulacją do in vitro zapytałam-bo po i tak nie byłoby sensu-brak zarodków, pytałam lekarza, jak to by wyglądało gdyby in vitro nie wyszło, a zostały mi mroziaczki, jak długo trzeba czekać do ich transferu, to powiedział, że najlepiej jak odczeka się jeden cały cykl i w następnym już można.
Lilonka czy Ty podchodziłaś w Invimedzie we Wrocławiu u Dr G może? :-) A jakie miałaś AMH? I jakie dawki leków. bardzo proszę Cię o odpowiedź :-)
Roxii - ja mimo wysokiego Amh i dobrej stymulacji (Clo i Fostimon przy IUI) miałam krótki protokół. Na punkcji pobrali mi 19 komóreczek, z czego 12 było dojrzałych, więc ładny wynik. Z tego 8 nam się zapłodniło:-) hiperki nie miałam - a estradiol 1800. Trzymam mocno kciuki
mimo ze to do Roxii to ja podziękuję bo się tak martwię tym krótkim a chyba nie ma powodów bo miałam długi i też tak sobie wyszło więc krótki będzie sukcesem :-) Koniec szukania i się zamartwiania :-) Teraz się uda na pewnoroxii ja teraz też będę miała krótki protokół, lekarz mi powiedział, że jest mniej obciążający organizm. Przy długim protokole miałam lekką hiperkę, niby dużo bo 20 jajeczek wyprodukowałam, pobrano mi 9 z czego 6 się zapłodniło a tylko 3 zarodki przetrwały. Także słaby wynik.
Doktor powiedział, że spróbujemy krótkim protokołem bo może będzie mniej komórek, ale za to lepszej jakości.
Witam, mam pytanie do dziewczyn które lecza się w Gyncentrum w Katowicach, czy program 2+1 jeszcze jest, bo na stronie ich znalazłam informacje że miał być limit 30 par, a ogłoszenie z 06.2011
Czy sa jakies konkretne kryteria np. AMH, czy jakość nasienia?
Czy sa jakies konkretne kryteria np. AMH, czy jakość nasienia?
cześć dziewczyny, witaj Respekt .... coraz bardziej się martwie, mój DZIEŃ się zbliża wielkimi krokami
No to kiedy ten Twój wielki dzień? Będziesz badania robić w Olsztynie czy gonisz do Gdyni? Może się jakoś namówimy?
KrólowaFal - dziekuje :-)
będe robić bete w Olsztynie w poniedzialek, w miejskim, może okaze się szcześliwy... w sumie teraz to niemal codziennie jestem w Olsztynie, moja psinka zachorowala, bylam z nia na usg wczoraj, dzis znowu mam do veta, w przyszłym tygodniu czeka ją zabieg, mam tez ojczyma w szpitalu wojewódzkim, ale jak z sunia jestem to nie moge zajsc do niego bo nie moge jej w aucie zostawic, bo nie moge zamknac, bo jak zamkne to alarm bedzie wyl, tak wiec sporo mam "dodatkow", to chyba abym za duzo sie soba niemartwila
w poniedziałek zrobię tak,że pójdę na betę, potem do inspektora budowlanego, a potem do gazowni ( dostałam olbrzymi rachunek), więc nie będę czekać bezczynnie, a z tego co już zdążyłam zauważyć to w gazowni długo mi zejdzie, więc pewnie w sam raz na odebranie wyniku
ale i tak możemy się umówić :-)
będe robić bete w Olsztynie w poniedzialek, w miejskim, może okaze się szcześliwy... w sumie teraz to niemal codziennie jestem w Olsztynie, moja psinka zachorowala, bylam z nia na usg wczoraj, dzis znowu mam do veta, w przyszłym tygodniu czeka ją zabieg, mam tez ojczyma w szpitalu wojewódzkim, ale jak z sunia jestem to nie moge zajsc do niego bo nie moge jej w aucie zostawic, bo nie moge zamknac, bo jak zamkne to alarm bedzie wyl, tak wiec sporo mam "dodatkow", to chyba abym za duzo sie soba niemartwila
w poniedziałek zrobię tak,że pójdę na betę, potem do inspektora budowlanego, a potem do gazowni ( dostałam olbrzymi rachunek), więc nie będę czekać bezczynnie, a z tego co już zdążyłam zauważyć to w gazowni długo mi zejdzie, więc pewnie w sam raz na odebranie wyniku
ale i tak możemy się umówić :-)
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: