reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

do tego veta to jeszcze tylko dzisiaj pojade, bo zabieg wole na miejscu, tam musiałam, bo tutaj nie mają usg - to jest na Ksiecia Witolda u doktora Obijalskiego, mam tam być na 17stą ... biedna ta moja psinka, ktoś ją w lesie zostawił, a teraz i to ją spotkało

Ostatnia edycja:
reklama
Respekt - witaj w drużynie :)

gotadora - to w poniedziałek niezły dzień nam się szykuje ja i elala idziemy na pierwszy skan a TY na betę, nie korci Cie nasikać na patyk?

elala
- o to super, ja też właśnie nie mam apetytu choć głodna jestem i to jest frustrujące, dziś wymyśliłam ogórki kiszone i to trochę pomogło, nawet udało mi się zjeść kanapkę. Wiesz trochę się obawiam poniedziałku, a najbardziej ciąży pozamacicznej, albo gdzieś w jajowodzie :/ no nic trzeba czekać

Retiolandia, zakorciło, znowu nic
unhappy.gif

Gotadora spokojnie - beta wykaże że się udało. Mi mimo bety 300 test wyszedł ledwo widoczny. Mój mąż to nawet się nie dopatrzył.

Retiolandia i elala nie mogę się doczekać waszych wizyt. Ja teraz dopiero 29.10 a wolałabym szybciej.

Fusun a co tam u Ciebie?

Inne dziewczynki niech tez się odzywają.

Hej. miałam transfer 2 blastocyst, z trzech zapłodnionych. U mnie niestety stwierdzili że jeden jedyny zarodek który mi został nie nadawał się na mrożenie, więc czeka mnie kolejna stymulacja i wydatki... Dziewczyny czy wiecie coś na temat dofinansowywania in vitro w Częstochowie?

Wiem tylko tyle, że to jest jednorazowo do 3000zł ale trzeba konkretne warunki spełnić (w tym być co najmniej rok zameldowanym w Częstochowie i przedstawić zaświadczenie, że na nic innego nie ma szans).

reklama
Fusun co u Ciebie?????

Hej. Robiłam wczoraj sikańca (10 dpt - jedna kreska). Dziś beta 0,3. U mnie już po wszystkim, ale czułam to od początku, dlatego nie boli tak bardzo. Byłam na to przygotowana. Wiem, jestem przekonana, że czułabym gdybym była w ciąży. Nie czułam.

życzę Wam wszystkim powodzenia w staraniach, wysokich bet, grubych kresek na testach, zdrowych dzieciaczków. Będę Was na pewno czytać, bo bardzo Wam kibicuję, ale udzielać się już nie mam o czym... Nie mam zamrożonych zarodków, kasy na kolejne podejście również nie.
Trzymajcie się kochane babeczki.

Do góry