reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wiem, że to niby mogę donieść potem, ale po co się stresować, jak mogliby mi wrzucić wynik i miałabym już odfajkowane. A ciekawa jestem, bo w tamtym roku mi wyszła 2 grupa, a od tamtego czasu jednak połknęłam trochę leków i gmerane też tam było, do tego poronienia itp, wiec wolałabym mieć spokój.
Kurcze nie pamietam kiedy ostatni raz dostalam wynik cyto z grupami

reklama
@Sol no jakżebyśmy Cię mogły nie pamiętać? Wracaj tu do nas i zostań!!

@adansonia to co to za sikacze?! Pewnie sponsorowane przez program "ciąża z zaskoczenia", bo tam zawsze babki mówią "robiłam test i był negatywny", a 9 miesięcy później nagle bum! poród!
Dzięki kochana. Zostaje, zostaje... tylko kuźwa oby nie za długo :)
Musimy się wszystkie przenieść niedługo podążajac za tymi wszystkimi szczęściarami z ostatnich tygodni. Yeah!

Witam wszystkie kobietki, czytam forum od dawna,ale teraz potrzebuje pomocy a tylko WY tak Wy macie wiecej empati ,czasu i wyrozumienia anizeli wasz lekarz. Jestem 15 dpt blastocytsa z zimowiska, beta w 25 czer.13dpt. 202 dzisiaj 15 dpt beta 434 ale progesteron 0,7 a estriadol 127 Wyniki szok, nie wiem co mam myslec,biore zel Crinone i Duphaston 3x1 jutro jade do lekarza ,boje sie o dalszy rozwoj ciazy. Prosze dajcie mi jakies swiatelko ze bedzie ok ,pozdrawiam

Witaj Leo. Gratuluję ciąży:)
Na estradiolu się nie znam, a progesteron dziwnie niski. Wprawdzie duphaston nie wychodzi we krwi, ale powtórzyłabym to badanie jutro (bo wygląda to jak pomyłka labu). Jak nie plamisz to powinno być ok.

reklama
Dziewczynki pobolewaja was czasem jajniki? Bo mnie czasem zakluja ale nie wiem dlaczego przeciez one nie maja nic juz do roboty... Raz jeden raz drugi albo oba na raz. B lekko i chwilowo ale przypominaja o sobie... Powinnam sie martwic?
Nie martw się. Mnie też tak bolaly. A prawy to już w ogóle strasznie. Lekarz powiedział że to norma tylko ze ja byłam po punkcji na świeżaku to pewnie dlatego a Ty jesteś po crio czy po punkcji bo przepraszam ale nie pamiętam.

Do góry