reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ileż tu będziemy gniły... A Ty kochana robiłaś jakieś badania czy coś teraz, czy o prostu masz nadzieję, że naturalny cykl przyniesie szczęście?
Nic dodatkowo nie robiłam bo nie jestem gotowa psychicznie na immunologie. Spróbuję na naturalnym a nóż widelec się uda bo wszystkie crio próby były na estrofemie.
Jeśli nie to pewnie we wrześniu kolejna procedura nas czeka bo to już ostatni dzwonek.
Jeśli do tego dojdzie to do Pasnika się wybiorę na pewno bo i tak leczymy się w Łodzi.
Ale cholercia mam taką nadzieję że może tym razem rzutem na taśmę...

A Ty kochana podchodzisz teraz z immuno czy bez?

reklama
Nic dodatkowo nie robiłam bo nie jestem gotowa psychicznie na immunologie. Spróbuję na naturalnym a nóż widelec się uda bo wszystkie crio próby były na estrofemie.
Jeśli nie to pewnie we wrześniu kolejna procedura nas czeka bo to już ostatni dzwonek.
Jeśli do tego dojdzie to do Pasnika się wybiorę na pewno bo i tak leczymy się w Łodzi.
Ale cholercia mam taką nadzieję że może tym razem rzutem na taśmę...

A Ty kochana podchodzisz teraz z immuno czy bez?
Spokojnie, znam przypadek, że na sztucznym ni chu chu a na naturalnym ładnie zaskakuje ;) c'nie, @waleczna?

Ja teraz zaczynam nową procedurę w nowej klinice, szczepiłam się limfocytami męża, mam też mieć wlewy z intralipidu. Ma być pięknie :) I to sobie muszę wmawiać :D

Dziękuję bardzo xxx
A Tobie gratulacje wielkie, wow już 10 tc. Dzidzia rośnie, mama na pewno promienieje. Super, że się udało! :)
Będzie chłopak czy dziewczę?
Nie wiem, jeszcze prenatalnych nie było, Nifty tez jeszcze nie. W każdym razie będzie Leon albo Alicja. :) Dziękujemy :)

A swoją droga jak by się któraś z was na Nifty decydowała - jak się jest na heparynie trzeba odczekać tydzień pozniej niż normalnie można by już było badanie wykonać.

ptaki ćwierkały że dottorre jutro będzie wypoczęty i podobno ma się też ładnie uśmiechać ;)
E to krotko sie wakacjowal. Ino tyydzien.
Nie wiem, jeszcze prenatalnych nie było, Nifty tez jeszcze nie. W każdym razie będzie Leon albo Alicja. :) Dziękujemy :)

A swoją droga jak by się któraś z was na Nifty decydowała - jak się jest na heparynie trzeba odczekać tydzień pozniej niż normalnie można by już było badanie wykonać.
O mamo musze zapamietac o tej heparynie!
Leon! Przepiekne imie. I u mnie na liscie jest.

E to krotko sie wakacjowal. Ino tyydzien.
O mamo musze zapamietac o tej heparynie!
Leon! Przepiekne imie. I u mnie na liscie jest.
no bo ma mnie prowadzić cały czas więc dłużej nie mógł :D kuźwa mogłaby już przyleźć ta @, a tu jeszcze pewnie ze 2 tygodnie, blee... a już na pewno nie zniese jak się znowu będzie spóźniać!!

Spokojnie, znam przypadek, że na sztucznym ni chu chu a na naturalnym ładnie zaskakuje ;) c'nie, @waleczna?

Ja teraz zaczynam nową procedurę w nowej klinice, szczepiłam się limfocytami męża, mam też mieć wlewy z intralipidu. Ma być pięknie :) I to sobie muszę wmawiać :D
Kurcze właśnie pamiętam, że @waleczna mnie namawiała żeby postawić na ten naturalny. Oby oby... [emoji196]

Trzymam kciuki oby to było właśnie To podejście kochana!
Będzie nam tutaj Ciebie brakowało ale pewnie odezwiesz się czasem co nie...?

reklama

Super. Oba imiona są ekstra :)
Powodzenia na prenatalnych!

Do góry