reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny a pamiętacie ile się czeka na wynik z cytologii?
Bo robilam w zeszły czwartek i jeszcze nie mam wyniku, a jutro wizyta :/

Hej Laski, dzisiaj jakiś dramat, ciągle się czuję jakbym zeszła z karuzeli, do tego mam takiego zamuła i dziury w pamięci, że szok. Zwalam to na karb ciąży. [emoji6]
Z pozytywów to przyszły dzisiaj dwie pary pięknych adidasków, w których wygodnie przejdę ciążę. Jak szaleć, to szaleć. ;)
Mnie wszystko z rak leci ale to chyba stresss i emocje!Ha!ja od razu po pracy byłam na zakupach i sie obkupilam ale nie ciążowo tylko sukienkowo na lato :p

Mnie wszystko z rak leci ale to chyba stresss i emocje!Ha!ja od razu po pracy byłam na zakupach i sie obkupilam ale nie ciążowo tylko sukienkowo na lato :p
Mama mi dzisiaj kupiłam długą, białą sukienkę typu rzymianka i stwierdziła, że kupiła ją myśląc przyszłościowo. Będzie idealna jak już będę gruba. Tzn.bardziej gruba niż jestem. jak to się okupiłaś nieciążowo? Całkiem bez sensu. [emoji14] lepiej się czaj na wyprzedaże ekskluzywnych śpiochów. [emoji6]

Mama mi dzisiaj kupiłam długą, białą sukienkę typu rzymianka i stwierdziła, że kupiła ją myśląc przyszłościowo. Będzie idealna jak już będę gruba. Tzn.bardziej gruba niż jestem. jak to się okupiłaś nieciążowo? Całkiem bez sensu. [emoji14] lepiej się czaj na wyprzedaże ekskluzywnych śpiochów. [emoji6]
Hahahah!spoko poluje na promocje! ;) a nie ciążowo bo stwierdziłam ze to moga byc moje ostatnie "chude" wakacje :p zanim zaczne tyć to sie jeszcze polansuje na plazy :D

reklama
Hahahah!spoko poluje na promocje! ;) a nie ciążowo bo stwierdziłam ze to moga byc moje ostatnie "chude" wakacje [emoji14] zanim zaczne tyć to sie jeszcze polansuje na plazy :D
Jakie ostatnie chude? Ciąża to nie koniec świata a tym bardziej figury i urody. Proszę Cię... Jednak wiadomo na plaży zawsze warto się polansić. ;)

Do góry