reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Strasznie drogie, mało zawału nie dostalam jak po wizycie miałam zapłacić. Ale lekarka kontaktowa i ma dobrą opinię na kopernika.
No właśnie dlatego jeżdżę do niej do Słomnik. Jest w dodatku endokrynologiem, więc mi tarczycę ogarnia, a i miała praktyki w klinice IVF, więc też mi zawsze coś podpowie.

@Sol no jakżebyśmy Cię mogły nie pamiętać? Wracaj tu do nas i zostań!!

@adansonia to co to za sikacze?! Pewnie sponsorowane przez program "ciąża z zaskoczenia", bo tam zawsze babki mówią "robiłam test i był negatywny", a 9 miesięcy później nagle bum! poród!
To ten dziad co na zdjęciu:)Nie kupujcie go

Załączniki

• 20180627_123733.jpg
    20180627_123733.jpg
    510,8 KB · Wyświetleń: 112
Kochana odpoczywaj bo praca to nie wszystko chociaz powiem ci ze i bez niej to i zle ... ja tez zamiast durna siedzieć w domu bo cis mnie łapnęło a jestem na zleceniach od Pasnika to latam do pracy na czarnucha :(:( i jestem zła na siebie ... może wkoncu u ciebie ta ciężka droga zakończy się sukcesem ,a wszystko w rekach tego z góry
Kochana ja całe stymulacje, szczepienia nawet po punktach szłam do pracy bez l4 to teraz jak mi się w końcu udało idę;)

Kochaneeeeee aaaaaaaaaaaa chyba normalnie uszami zaczne klaskac!
Beta 200!!!!
Dżizas!nie wiem czy to nie za duzo?:oo2::p
Boze dziewczyny nie wiem jak Wam dziekowac za wsparcie i dobre slowa i konsultacje (Koniczyna :* ), za doradztwo farmakologiczne (Justin :* ) JESTESCIE WSPANIAŁE!a ja nie wiem co ze soba zrobic bo normalnie juz mam stres zeby przyrastala i wszystko bylo ok,z reszta co Wam bede tlumaczyc wiecie o co kaman! ;)
Yeah!!! Super hiper gratuluję :)

Kochaneeeeee aaaaaaaaaaaa chyba normalnie uszami zaczne klaskac!
Beta 200!!!!
Dżizas!nie wiem czy to nie za duzo?:oo2::p
Boze dziewczyny nie wiem jak Wam dziekowac za wsparcie i dobre slowa i konsultacje (Koniczyna :* ), za doradztwo farmakologiczne (Justin :* ) JESTESCIE WSPANIAŁE!a ja nie wiem co ze soba zrobic bo normalnie juz mam stres zeby przyrastala i wszystko bylo ok,z reszta co Wam bede tlumaczyc wiecie o co kaman! ;)
Laska, robiłaś bank. Jest pięknie. Moje gratulacje. [emoji8]
Jakie za dużo? Ja miałam 9 dpt 212,4. Tak więc wszystko jest ok. Mocno się wczepił i szybciorem Twój 4bb. ;)

reklama
Dziewczyny, martwi mnie jedna sprawa. Beta przyrasta ładnie. Dziś, 14 dpt zrobiłam też progesteron - 26. Dzwoniłam z tymi informacjami do kliniki, pani dr powiedziała, że beta super, ale progesteron za mały i zaleciła mi dołączyć Prolutex podskórnie.
Zeszłym razem koło 15 dpt miałam betę ok 500 i progesteron 27. Wtedy nikt nie mówił, że to mało i nie kazał niczego dokładać. 2 tyg później poroniłam. Jak uwazacie? 26 to dużo czy mało?
Czy któraś z Was brała Prolutex, bo nie wiem przez ile będę go musiała brać i kiedy się go bierze? (Nie dopytałam ...).
Poza tym biorę luteinę pod język 50 mg 3x2 i Lutinus dopochwowo 100mg 3x1.

Do góry