reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochaneeeeee aaaaaaaaaaaa chyba normalnie uszami zaczne klaskac!
Beta 200!!!!
Dżizas!nie wiem czy to nie za duzo?:oo2::p
Boze dziewczyny nie wiem jak Wam dziekowac za wsparcie i dobre slowa i konsultacje (Koniczyna :* ), za doradztwo farmakologiczne (Justin :* ) JESTESCIE WSPANIAŁE!a ja nie wiem co ze soba zrobic bo normalnie juz mam stres zeby przyrastala i wszystko bylo ok,z reszta co Wam bede tlumaczyc wiecie o co kaman! ;)

reklama
Ja jadlam i.od razu legalam. Jadlam oczywiscie w łóżku. Raz zauwazylam.ze zwrocilam tabletke to js wzięłam a tak to nie. Meczy Cie tylko rano?
Mdli i odrzuca od jedzenia non stop ale z toaleta rozmawiam tak do 11 ;) lekarz mi napisał, że jak do godziny od wzięcia leków jest zwrot to duphaston tylko powtarzac

Beta 200!!!!
Boze dziewczyny nie wiem jak Wam dziekowac za wsparcie i dobre slowa i konsultacje (Koniczyna :* ), za doradztwo farmakologiczne (Justin :* ) JESTESCIE WSPANIAŁE!a ja nie wiem co ze soba zrobic bo normalnie juz mam stres zeby przyrastala i wszystko bylo ok,z reszta co Wam bede tlumaczyc wiecie o co kaman! ;)
Brawo!! Gratki!! [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji173] [emoji173] [emoji173]

reklama
Beta 200!!!!
Pieknie gratulacje kochana :*

Do góry