Margit2018
Fanka BB :)
Adasonia mam nadzieję, że po ciąży te migreny przejdą. Oj przeszłaś z tymi stymulacjami. Jak dzisiaj główka.To ten test co robiła I nic nie wykazał przy becie 278
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Adasonia mam nadzieję, że po ciąży te migreny przejdą. Oj przeszłaś z tymi stymulacjami. Jak dzisiaj główka.To ten test co robiła I nic nie wykazał przy becie 278
Super. gratulacje.Moje bety, powiedzcie, że będzie ok!
9 dpt - 34
12 dpt - 179
14 dpt - 475
Tak. Tak samo.Dziewczyny, czy jednostki bhcg podane U/l i mlU/ml odczytuje się tak samo?
Kochana a jak u ciebie ? Nie czytakam postów i jestem daleko w tyle?To ten test co robiła I nic nie wykazał przy becie 278
Dzisiaj już ok bo pani dr zmieniła mi duphaston na luteine pod jezyk i zero migreny...Adasonia mam nadzieję, że po ciąży te migreny przejdą. Oj przeszłaś z tymi stymulacjami. Jak dzisiaj główka.
Jadę dzisiaj do kliniki zobaczymy co lekarka powie. Właśnie się położyłam bo coś brzuch ciągnie zazylam spasmoline. Cały czas boję się że dostanę okres dzisiaj 27 dzien cyklu w tych okolicach zawsze co dostawalam...poproszę lekarka o l4 żeby poleżeć trochę w domu poodpoczywac...Kochana a jak u ciebie ? Nie czytakam postów i jestem daleko w tyle?
Kochana odpoczywaj bo praca to nie wszystko chociaz powiem ci ze i bez niej to i zle ... ja tez zamiast durna siedzieć w domu bo cis mnie łapnęło a jestem na zleceniach od Pasnika to latam do pracy na czarnucha i jestem zła na siebie ... może wkoncu u ciebie ta ciężka droga zakończy się sukcesem ,a wszystko w rekach tego z góryJadę dzisiaj do kliniki zobaczymy co lekarka powie. Właśnie się położyłam bo coś brzuch ciągnie zazylam spasmoline. Cały czas boję się że dostanę okres dzisiaj 27 dzien cyklu w tych okolicach zawsze co dostawalam...poproszę lekarka o l4 żeby poleżeć trochę w domu poodpoczywac...
Taka masz też ciała ketonowe? cukier w moczu to coś nie tak jednak...
Super przyrost wszystko bedzie jak najbardziej ok!Moje bety, powiedzcie, że będzie ok!
9 dpt - 34
12 dpt - 179
14 dpt - 475