adansonia
Fanka BB :)
Właśnie kazali brać 3x2 lutinus I zwiększyć duphastonu z 3x1 do 3x2 może brać 3x3?Kochana wez duphastonu wiecej jak masz bo troche niski progesteron
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie kazali brać 3x2 lutinus I zwiększyć duphastonu z 3x1 do 3x2 może brać 3x3?Kochana wez duphastonu wiecej jak masz bo troche niski progesteron
Nie to bierz 3x2. Wydawalo mi.sie ze napisalas ze do teraz bralas 3x2. Wynik jest bardzo ok❤Lekarze mi napisali że 3x2 lutinus I zwiększyć duphastonu z 3x1 na 3x2 I w środę wizyta Ale chyba wynik jak na 7 dpt jest ok?
Już dzwoniłam do Grettki I czerwinskiej kazali brać 3x2 lutinus I dołożyli duphastonu 3x2 zamiast 3x1To.duzo masz progesteronu. Ten nr do Czerwinskiej jest czynny 24/h z tego co kojarzę ti bym zadzwonila. Z tym ze wiesz zw u nas profesteronu nie sprawdzaja a dr G mowi ze on sie skokowo wydziela. Jutro bety nie powtarzaj ake poszlabym teb progesteron zbadac
Dobrze mamuska❤Już dzwoniłam do Grettki I czerwinskiej kazali brać 3x2 lutinus I dołożyli duphastonu 3x2 zamiast 3x1
Hej dziewczynki .Ja zaczelam wlasnie stymulacje lekami i zastrzykami.Jedziemy z mezem na wakacje i akurat on ma dzis urodziny tylko zapomnialam zapytac lekarza czy przy tych lekach winko nie zaszkodzi i opalanko na sloncu
Bierz 3x2 to juz jest max dawka, bierzesz wowczas dwa razy wiecej, na pewno wystarczyWłaśnie kazali brać 3x2 lutinus I zwiększyć duphastonu z 3x1 do 3x2 może brać 3x3?
Dla mnie tonjest szok zawsze było 0.01 alb 1.2 maz musiał się zatrzymać na poboczu bo mało co wypadku nie zrobiliśmy jak był wynikDobrze mamuska❤
Wcześniej nigdy mi beta nie drgnęło to nawet nie badali progresteronu...Bierz 3x2 to juz jest max dawka, bierzesz wowczas dwa razy wiecej, na pewno wystarczy
A mialas juz problemy z prg we wczesniejszych probach? Czy to twoje pierwsze podejscie?
To tym bardziej wyobrazam sobie Twoje, Wasze szczescie A co u Was bylo problemem? Badalas w ogole wczesniej prg?Wcześniej nigdy mi beta nie drgnęło to nawet nie badali progresteronu...
Tylko raz przy transferze, chyba bez rozcienczenia bo to taka gotowa buteleczka szklana byla.A intralipid jakie rozcienczenie, jaka objętość? Jak dokładnie, -kiedy i ile razy