reklama
Justin87
Fanka BB :)
Uhu. Jeeeej. Pięknie. Gratulacje. A taka byłaś negatywnie nastawiona. Super. [emoji8]Dziewczyny bhcg 108 8dpt
progresteron 8.80
Nie wierzę w to....
Chyba bym się dopchała progesteronem. [emoji848]
Cassiah
Byc moze powietrze sobie wstrzyknelas, nastepnym razem stuknij pare razy zeby babelki uciekly. Ale to nic strasznego, po prostu to dla Cb dyskomfort no i wieksze prawdopodobienstwo siniaka.Dziewczynki czy mialyscie tako sytuacje dajac se zastrzyk z pena ze wylatywal wam ten plyn a potem krew leciala? Boje sie ze zle zrobilam
Cassiah
Jejciu jaka piekna trzycyfrowa beta tak wczesnie!! Gratuluje!! [emoji7] [emoji7] [emoji7]Dziewczyny bhcg 108 8dpt
progresteron 8.80
Nie wierzę w to....
P.s. dlaczego nie wierzysz? [emoji4]
Niusia21
Stuknelam zanim se wstrzyknelam kochana i nawet kropla plynu poleciala tak jak pisalo na instrukcjiByc moze powietrze sobie wstrzyknelas, nastepnym razem stuknij pare razy zeby babelki uciekly. Ale to nic strasznego, po prostu to dla Cb dyskomfort no i wieksze prawdopodobienstwo siniaka.
adansonia
Boję się.... ten progresteron niski...Jejciu jaka piekna trzycyfrowa beta tak wczesnie!! Gratuluje!! [emoji7] [emoji7] [emoji7]
P.s. dlaczego nie wierzysz? [emoji4]
Mam 3x2 lutinus
3x2 duphastonu
Estrofen 3x1
1tmg encorto
Neopari
Spasmolina
Relanium
Tosia0509
Zaciekawiona BB
Witam miłe Panie [emoji846] gratuluje pięknych bet, pięknych kresek na teście i życzę szczęśliwego rozwiązani [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Ja dziś zaczęłam nowy cykl, ten z planowanym transferem i jestem w jeszcze większym stresie [emoji54] ruszyłam z lekami i siła przyciągania ciąży [emoji2] ps patrząc na to co tu się dzieje, to dochodzę do wnioski, że AZ ma jakieś 80% skuteczności, bardzo pokrzepiające
Ja dziś zaczęłam nowy cykl, ten z planowanym transferem i jestem w jeszcze większym stresie [emoji54] ruszyłam z lekami i siła przyciągania ciąży [emoji2] ps patrząc na to co tu się dzieje, to dochodzę do wnioski, że AZ ma jakieś 80% skuteczności, bardzo pokrzepiające
@adansonia jak wspaniale!! Tak sie ciesze! ?[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
reklama
Maryanka
Super! Gratulacje i wysokiego przyrostu życzęDziewczyny bhcg 108 8dpt
progresteron 8.80
Nie wierzę w to....
Podziel się: