reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja mialam transfer 24/9 jak rozmawialam z lekarzem w zeszly poniedzialek I powiedzial ze za 10 dni moge isc na usg czyli wypadalo by dzis 10 dni od tel Ja mialam transfer w Polsce a mieszkam w irlandii wiec ide juz tu na usg z jednej strony nie moge sie doczekac a z drugiej juz mam pozwolenie dzis juz mam 23-24 dpt wole sprawdzic ;) tylko stres straszny a ty Krolowa Fal jak dlugo po transferze ???

reklama
Hej dziewczęta.
Miłego dzionka Wan życzę, no i trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty, testowanie i usg seduszkowe:happy2:

stylowi_pl_dziecko_589651.jpg

Ja mialam transfer 24/9 jak rozmawialam z lekarzem w zeszly poniedzialek I powiedzial ze za 10 dni moge isc na usg czyli wypadalo by dzis 10 dni od tel Ja mialam transfer w Polsce a mieszkam w irlandii wiec ide juz tu na usg z jednej strony nie moge sie doczekac a z drugiej juz mam pozwolenie dzis juz mam 23-24 dpt wole sprawdzic ;) tylko stres straszny a ty Krolowa Fal jak dlugo po transferze ???

Ja transfer miałam 01.10 więc dzisiaj 17 dni. Idę jutro zgodnie z tym co mi lekarze z kliniki mówili. Już nie mogę się doczekać. Koniecznie napisz co lekarz u Ciebie podejrzał.

Ja po luteinie nie mam plamień ale za to mam taaaaaaaakie podrażnienie, że nie będę nawet opowiadać.

Hej,
dziewczyny o poranku :) bo właśnie zwlokłam się z łóżka, też jak widać mam wielkie problemy ze wstawaniem, tak naprawdę to najchętniej nie wstawałabym wcale, na szczęście mogę pracować w domu więc muszę się ogarnąć choć na cztery godziny. :)

kwiatuszek - ja miałam plamienia, tak się przeraziłam trzy dni temu, że zrobiliśmy z mężem zamieszanie w klinice i oglądał mnie lekarz poza kolejką, stwierdzając, że to po luteinie której dostawałam naprawdę dużo 8*3 teraz nie mniej :) bo 5*3.

Molla
- ja mam AMH - 1 jak na mój wiek a mam 28 lat to bardzo mało, ale lekarz powiedział, że to nie wiąże się ze starością komórek, ani z ich jakością jedynie jest ich statystycznie rzecz biorąc na mój wiek za mało.

A jeśli chodzi o aspirynę to ja bym nie brała i lekarz mówił, żeby nie brać, ale szkoły są jak widzę przeróżne.
Miłego dnia i trzymam ksiuki za wszystkie których dziś losy się ważą :)

Hej dziewczynki, mleduje ze dzis dzwonil moj gin i zaprosil mnie na skanik w poniedzialek rano:szok: Jestem w szoku ze tak szybko mozna bedzie cos zobaczyc (on twierdzi ze 2 tyg od pierwszego pozytywnego testu to wystarczajaco) Boje sie bardzo.
Moje uczulenie na progesteron nie daje mi juz nawet normalnie chodzic:baffled: jest straszie nic mi nie pomaga. Kolezanka zasugerowala tanatum rosa ale nie jestem pewna czy nie zaszkodzi.

reklama
Do góry