reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

O mamo co ona taka BIGGGG???!!!!! Masz ich dwa? Hih ja idę w poniedziałek na spr a we wtorek do kliniki na 4 weryfikacje i ciekawe czy mi zrobi usg. Bo w nast. Sobotę będzie 21dpt więc chyba powinien już coś zrobić? Gratuluję bety piękna i Bardzoooooo duża hih super!!!
Hihi. Ta beta nadrabia za wszystkie dotychczasowe ślimaczące się. [emoji6] może będą dwa. Byłoby super a zarazem armagedon. [emoji28]
A jaką miałaś ostatnią betę? Przepraszam ale zapomniałam. :/
Ja już chyba nie zrobię bety, to mnie zbyt wiele kosztuje. Muszę wierzyć w moje kropki i przestać je ciągle kontrolować. [emoji6]

reklama
Hihi. Ta beta nadrabia za wszystkie dotychczasowe ślimaczące się. [emoji6] może będą dwa. Byłoby super a zarazem armagedon. [emoji28]
A jaką miałaś ostatnią betę? Przepraszam ale zapomniałam. :/
Ja już chyba nie zrobię bety, to mnie zbyt wiele kosztuje. Muszę wierzyć w moje kropki i przestać je ciągle kontrolować. [emoji6]
Racja. Nie ma co sie nakrecac i ciagle kluc [emoji4] jest pieknie, a teraz juz zostaje usg do sprawdzenia [emoji5]

Ja teeez kocham.Majorka ktora wspominacje nie zrobila na mnie wraxenia a w Grecji zakochalam sie w zarciu i na bank bylam Greczynka[emoji4] bylismy dwa razy na Krecie wypozyczylismy auto i zjezdzilismy cala.tawerny z jedzonkiem sa cuuudowne.po czym dowiedzialam sie ze lreta jest chyba najbrzydsza wyspa.w tym roku uderzam na Rodos.Byla ktoras? Juz nie moge sie doczekac wyjazdu to bedzie pewnie na poczatku sierpnia nie mam jeszcze konkretnego terminu urlopu. @Cassiah Ciebie od zawsze kojarze z Chorwacja[emoji16] moj maz leci tam na tydzien sluzbowo i gdyby nie bilety prawie po 2500tysia tez bym sie podczepila[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
Eh Grecja to też moje klimaty byłam na Krecie na Rodos również, Majorka dla mnie jakoś też nie zachwyciła. Rodos jest piękne polecam pojechać zwiedzić Lindos przepiękne widoki, z mężusiem zwiedziliśmy również samochodem całą wyspę, Dolina Motyli,Wzgórze Filerimos samo miasto Rodos jest piękne i klimatyczne. Generalnie jeśli kochasz Grecję to będziesz zachwycona. My w tym roku niestety w domku spędzamy czas, ale jak już synuś się urodzi to w przyszłym roku już go zabieramy ze sobą na wojaże myślę , że na początek do Chorwacji:D;)

Eh Grecja to też moje klimaty byłam na Krecie na Rodos również, Majorka dla mnie jakoś też nie zachwyciła. Rodos jest piękne polecam pojechać zwiedzić Lindos przepiękne widoki, z mężusiem zwiedziliśmy również samochodem całą wyspę, Dolina Motyli,Wzgórze Filerimos samo miasto Rodos jest piękne i klimatyczne. Generalnie jeśli kochasz Grecję to będziesz zachwycona. My w tym roku niestety w domku spędzamy czas, ale jak już synuś się urodzi to w przyszłym roku już go zabieramy ze sobą na wojaże myślę , że na początek do Chorwacji:D;)
Polecam :) Dziewczyny jak cos to pytajcie o wszystko, tu jestem :)

Ja teeez kocham.Majorka ktora wspominacje nie zrobila na mnie wraxenia a w Grecji zakochalam sie w zarciu i na bank bylam Greczynka[emoji4] bylismy dwa razy na Krecie wypozyczylismy auto i zjezdzilismy cala.tawerny z jedzonkiem sa cuuudowne.po czym dowiedzialam sie ze lreta jest chyba najbrzydsza wyspa.w tym roku uderzam na Rodos.Byla ktoras? Juz nie moge sie doczekac wyjazdu to bedzie pewnie na poczatku sierpnia nie mam jeszcze konkretnego terminu urlopu. @Cassiah Ciebie od zawsze kojarze z Chorwacja[emoji16] moj maz leci tam na tydzien sluzbowo i gdyby nie bilety prawie po 2500tysia tez bym sie podczepila[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
Moja mama placila teraz na sierpien 700 zl w obie. Trzeba polowac ale rzeczywiscie tanich tanich lotow to tu nie ma.

@chlopkers ja z lubelskiego :)
@Cassiah to Ty mieszkasz w Chorwacji, czy ja dobrze wnioskuję? :)
Co do odstawiania Encortonu zasada jest taka: małe dawki do 10 mg można odstawiać od razu do 21 dni stosowania. Duże dawki i powyżej należy stopniowo zmniejszać.

reklama
Do góry