To mam nadzieje, ze teraz będzie tylko lepiejCóż mam Ci odpowiedzieć? To bardzo dobrze, że jesteś zadowolona. Podejrzewam, że każda, która jest u dr G jest zadowolona ale ja u niego nie byłam. Jak po kilku przebojach z moją dr chciałam zmienić lekarza na dr G, to zaproponowano mi termin październikowy. Jednak ogólnie wiele rzeczy mi się nie podobało i drugi raz tej kliniki bym po prostu nie wybrała.
reklama
Maryanka
Fanka BB :)
Mój mąż od dawna twierdzi, że jestem lepsza od detektywa Rutkowskiego w zdobywaniu informacjiHehe. Dobre. Nadajesz się na szpiega. Już wiesz, w którą stronę powinna iść Twoja kariera po macierzyńskim. [emoji41][emoji8]
chlopkers
W Novum to jest zdecydowanie lepiej rozwiazane. Sa konsultacje medyczne codziennie do poludnia, na ktorych zadaje sie pytania i dyzurujacy lekarz albo Ci odpowiada od razu (ja np pytalam w trakcie stymulacji o mozliwosc znieczulenia u stomatologa bo mi wypadla akurat nieplanowana wizyta) jesli to jakas prosta sprawa, albo Cie rejestruje do lekarza prowadzacego na konsultacje, na ten sam dzien popoludniu. Ostatnio przed crio znalazlam sie w sytuacji podbramkowej, bo mialam w danym dniu cyklu zrobic usg i tego samego dnia dac znac swojemu lekarzowi jaki byl obraz. Ale w szpitalu od rana zeszlo mi tak dlugo, ze bylo juz po konsultacjach w klinice. Pomimo tego umowili mnie i popoludniu rozmawialam ze swoim lekarzem. A raz bylo tak, ze kazali zadzwonic na drugi dzien sie zarejestrowac bo pytalam o cos co moglo zaczekac 1 dzien.Ja przyjezdzalam ze swoimi wynikami z Olsztyna nawet nie wydrukowanymi tylko pokazywalam.mu w komorce. I tak samo bylo zawsze z telefonami tylko dzis trafilam na jakas jedze z obslugi co stwierdzila ze musze zaplacic za telefon
Za nic sie ekstra nie placi.
No i na poczatku procedury, w trakcie stymulacji, podali nam numery alarmowe. Ale to do jakichs powaznych naglych sytuacji, chyba bardziej wlasnie gdyby hiperka sie pojawila, albo cos sie pomieszalo przy zastrzykach.
Takze jestem w szoku ze mozna az tak utrudniac kontakt z lekarzem jak tu opisujesz Gosiu
No właśnie ja podchodzę na sztucznym , moje wyniki są takie
3dzień cyklu
Lh2'38mlu/ml
Estradiol 130'30pg/ml
Progesteron 0'1ng/ml
6 dzień cyklu
Lh2'07 mlu/ml
Estradiol 211'50 pg/ml
Progesteron 0'10 mln
9 dzień cyklu
Lh 0'84 mlu/ml
Estradiol 170'60 pg/ml
Progestrron 0'10 ng/ml
Leki jakie przejmuje :
Od 1 dnia cyklu 1 tabletka estrofemu ,
Od 3dnia cyklu 2 tabletki estrofemu i neoparin
Od 6 dnia cyklu dodatkowo diwigel no o wiadomo wszystkie witaminy dla kobiet w ciąży .
Wizytę mam w poniedziałek żeby ustalić kiedy transfer .
Miałam 6 transferów i nigdy nie miałam badanych hormonów przed. Wyznacznikiem była tylko grubość endometrium.
Progesteron masz ładny, on ma zacząć rosnąć dopiero po wprowadzeniu luteiny.
Na reszcie niestety się nie znam, ale Na pewno któraś z dziewczyn pomoże
Dziękuję kochana ❤Miałam 6 transferów i nigdy nie miałam badanych hormonów przed. Wyznacznikiem była tylko grubość endometrium.
Progesteron masz ładny, on ma zacząć rosnąć dopiero po wprowadzeniu luteiny.
Na reszcie niestety się nie znam, ale Na pewno któraś z dziewczyn pomoże
No ja zawsze musiałam robić te badania przed , teraz to będzie mój 3 transfer , no nic może po prostu panikuje zamiast zostawić tak jak jest bo i tak przecież nie mam na to wpływu
izabella87
Od razu się umówiłam do dr G. Nagle znalazł się każdy wolny termin jaki chcę. Idę 2 lipca jeśli wszystko będzie gicio z betą.
Nie muszę już czekać do października. [emoji28]
Bo teraz chyba mówiłaś ze to kolejna wizyta? A nie pierwsza ?
izabella87
Już wszystko wiem, pojechała na staż do Irlandii z całą rodziną. Klinika szuka kogoś na jej miejsce i znaleźć nie potrafią. Aha widzisz jak będziesz po wizycie serduszkowej dam Ci namiary na bezpłatne badania prenatalne obejmujące nasze województwo
Oooo mogłabyś tez mi podać ?
Justin87
Spytałam co mi proponują w obecnej sytuacji. Oni proponując mi październik kiedyś uznali, że to będzie moja pierwsza wizyta. To fakt. Jednak to trochę dziwne, że będąc w trakcie leczenia i chcąc zmienić lekarza trzeba czekać na "pierwszą wizytę". Może to normalne ale mi się to nie mieści w światopoglądzie.Bo teraz chyba mówiłaś ze to kolejna wizyta? A nie pierwsza ?
gosia321
No jak widzisz moznaW Novum to jest zdecydowanie lepiej rozwiazane. Sa konsultacje medyczne codziennie do poludnia, na ktorych zadaje sie pytania i dyzurujacy lekarz albo Ci odpowiada od razu (ja np pytalam w trakcie stymulacji o mozliwosc znieczulenia u stomatologa bo mi wypadla akurat nieplanowana wizyta) jesli to jakas prosta sprawa, albo Cie rejestruje do lekarza prowadzacego na konsultacje, na ten sam dzien popoludniu. Ostatnio przed crio znalazlam sie w sytuacji podbramkowej, bo mialam w danym dniu cyklu zrobic usg i tego samego dnia dac znac swojemu lekarzowi jaki byl obraz. Ale w szpitalu od rana zeszlo mi tak dlugo, ze bylo juz po konsultacjach w klinice. Pomimo tego umowili mnie i popoludniu rozmawialam ze swoim lekarzem. A raz bylo tak, ze kazali zadzwonic na drugi dzien sie zarejestrowac bo pytalam o cos co moglo zaczekac 1 dzien.
Za nic sie ekstra nie placi.
No i na poczatku procedury, w trakcie stymulacji, podali nam numery alarmowe. Ale to do jakichs powaznych naglych sytuacji, chyba bardziej wlasnie gdyby hiperka sie pojawila, albo cos sie pomieszalo przy zastrzykach.
Takze jestem w szoku ze mozna az tak utrudniac kontakt z lekarzem jak tu opisujesz Gosiu
Trudno dzwonie w poniedzialek jesli beda mi kazaly zaplacic znowu to poprosze o zapisanie na wizyte w czwartek pojade do tego Gdanska i powiem lekarzowi zebh mi.rozpisal zejscie z lekow bo ja nie zamierzam za kazdy telefon placic 160 zl bo nie ukrywam zd tyle mnie kosztuje wizyta u mojego lekarza ns ktorej bede miala chociaz usg a nie zamienie 2 zdania przez telefon.
reklama
misis188
A moze nie zrezygnowala z pracy tylko pojechała na wakacjeCiekawe czemu zwinęła żagle. Właśnie mi odpisała na smsa sprzed dwóch dni, że mam przyjść na wizytę za 2 tygodnie ale już nie dodała, że jej nie ma. Nieładnie. :/
Podziel się: