reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No ja mam nadzieje ze to implsntacyjne tylko ta goraczka mnie streduje. Od ranu juz niby nie goraczka ale 37,5. Juz sie nawet zastanawialam czy w razie jakby goraczka wrucila to nie jechac na pogotowie.
Nie jedz bo sie odenerwujesz i naczekasz. Na razie wez paracetamol, ja jestem 10 dpt i w 1dpt dostalam 37,5 gardlo i zatoki. Zarodkowi moze zaszkodzic wysoka temp wiec lepiej lyknac paracetamol.

Pozdrawiam rowniez z roboty :)

Ja się właśnie dowiedziałem od pielęgniarki, że moja dr wyjechała zagranicę na zawsze. Byłam z nią w kontakcie smsowym i się nawet nie zająknęła, że wyjeżdża a od dwóch dni nagle przestała odpowiadać. Nie żebym się mocno smuciła, bo nie było nam po drodze ale jak tak w ogóle można?

Masakra :/ może ja sami wysłali na wygnanie :p
To teraz na kontrole do robsona:)

Dziewczyny czy któraś z Was jest mi w stanie pomoc z interpretacją wyników lh , estradiol i progesteronu ?
Jeśli chodzi o cykl pod crio transfer ?

Dziewczyny czy któraś z Was jest mi w stanie pomoc z interpretacją wyników lh , estradiol i progesteronu ?
Jeśli chodzi o cykl pod crio transfer ?
Podaj dane. Kiedyś chyba Koniczynka mi podpowiedziała, że jest program eowulacja dostępny w internecie, gdzie można sprawdzić kiedy wystąpi owulacja na podstawie wyników wskazanych przez Ciebie hormonów. Rozumiem, ze będziesz podchodzić na cyklu naturalnym. :)

reklama
@Justin87 o ja Cię kręcę faktycznie jej już tam nie ma weszłam na stronę Kliniki i nie mam jej foty. Myślisz, że to po naszych opiniach na tym forum zrezygnowała z pracy w Polsce? :D jeśli chodzi o to jak potraktowała Ciebie to po bardzo nieprofesjonalne podejście. Trzymam kciuki za betę i dzieciaczki...
Ciekawe czemu zwinęła żagle. Właśnie mi odpisała na smsa sprzed dwóch dni, że mam przyjść na wizytę za 2 tygodnie ale już nie dodała, że jej nie ma. Nieładnie. :/

Do góry