reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No jak widzisz mozna
Trudno dzwonie w poniedzialek jesli beda mi kazaly zaplacic znowu to poprosze o zapisanie na wizyte w czwartek pojade do tego Gdanska i powiem lekarzowi zebh mi.rozpisal zejscie z lekow bo ja nie zamierzam za kazdy telefon placic 160 zl bo nie ukrywam zd tyle mnie kosztuje wizyta u mojego lekarza ns ktorej bede miala chociaz usg a nie zamienie 2 zdania przez telefon.
Slusznie Gosiu, tak zrob. I nie daj sie im [emoji4] a jak bedzie trzeba to i kolezanki z forum sie dolacza i powiedza pani recepcjonistce co o niej mysla [emoji6] i ile jej postepowanie ma wspolnego z profesjonalizmem

Jejku laski, zaraz mnie rozerwie.. dwa sniadania, zakupy, potem lody, w efekcie teraz odbija mi sie sledziami na przemian ze slonym karmelem [emoji54] jak ta poniedzialkowa beta nie bedzie dodatnia, chyba na jakas terapie dla bulimiczek sie bede musiala zapisac [emoji26]

Słony karmel to pewnie te pyszne lody w Skawinie ;)

Jejku laski, zaraz mnie rozerwie.. dwa sniadania, zakupy, potem lody, w efekcie teraz odbija mi sie sledziami na przemian ze slonym karmelem [emoji54] jak ta poniedzialkowa beta nie bedzie dodatnia, chyba na jakas terapie dla bulimiczek sie bede musiala zapisac [emoji26]
Rozumiem, że nie byłaś tak szalona, by zrobić sikańca jak Twoja koleżanka forumowa, czyli ja. ;-) też mnie zaraz rozerwie. Właśnie wciskam ciacho a wcześniej pożarłam obiad. Będę gruba, oby to miało też związek z ciążą. [emoji41] czekam na wyniki i zaczynam już obgryzać paznokcie. :/

Rozumiem, że nie byłaś tak szalona, by zrobić sikańca jak Twoja koleżanka forumowa, czyli ja. ;-) też mnie zaraz rozerwie. Właśnie wciskam ciacho a wcześniej pożarłam obiad. Będę gruba, oby to miało też związek z ciążą. [emoji41] czekam na wyniki i zaczynam już obgryzać paznokcie. :/
Bedzie dobrze [emoji4] spokojnie [emoji4] o ktorej maja byc te wyniki?
Ja mialam juz z pierwszego porannego siku zrobic test ale doszlam do wniosku ze 7dpt to za szybko, nawet jak na moj 4dniowy zarodek [emoji5] Tylko niepotrzebnie bym sie zestresowala negatem.
Ciesz sie ze mialas obiad. My dzis w ramach obiadu bylismy wlasnie na lodach. Ale idziemy na 17 do kolezanki na uro, ma byc domowa pizza, to zakladam, ze cos na cieplo zjemy w gosciach [emoji6]

Bedzie dobrze [emoji4] spokojnie [emoji4] o ktorej maja byc te wyniki?
Ja mialam juz z pierwszego porannego siku zrobic test ale doszlam do wniosku ze 7dpt to za szybko, nawet jak na moj 4dniowy zarodek [emoji5] Tylko niepotrzebnie bym sie zestresowala negatem.
Ciesz sie ze mialas obiad. My dzis w ramach obiadu bylismy wlasnie na lodach. Ale idziemy na 17 do kolezanki na uro, ma byc domowa pizza, to zakladam, ze cos na cieplo zjemy w gosciach [emoji6]
Obiad był wyjściowy i ciacho też. Marzę o swoim łóżku, z którego nie mogłam dziś wyjść. Wyniki jak to wyniki u mnie, będą to będą a ja umrę ze stresu. :/
To muszę przyznać, że masz silną wolę. :)

reklama
Do góry