misis188
Fanka BB :)
Ehe uwielbiam ichZante magic tours :-) jak chyba większość Polaków, którzy tam przyjeżdżają heh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ehe uwielbiam ichZante magic tours :-) jak chyba większość Polaków, którzy tam przyjeżdżają heh
Gosiu ja wczoraj próbowałam coś znaleźć ale sie nie udalo a nie moglabys zadzwonic do kliniki zapytac? Po co w ogóle robilas ten estradiol?@annemarie pomozesz z tym moim estradiolem czy on moze w ciazy tak sobie skakac. Czy ten spadek w ciagu 8 dni z poziomu 2298 na 936.7 ma mnie martwic ?
Zeby wiedziec czy odstawiac leki dzwinilam nie ma miejsc na dzis do mojego lekarza na konsultacje telefoniczna i jeszcze mi kuzwa kazali za nia 160 zl zaplacic zdzierstwo normalnieGosiu ja wczoraj próbowałam coś znaleźć ale sie nie udalo a nie moglabys zadzwonic do kliniki zapytac? Po co w ogóle robilas ten estradiol?
Oj chyba za wczesnir na odstawienie. Mi chyba po serduszku albo 2 tygodnie pozniej zaczal zmniejszac dawkiZeby wiedziec czy odstawiac leki dzwinilam nie ma miejsc na dzis do mojego lekarza na konsultacje telefoniczna i jeszcze mi kuzwa kazali za nia 160 zl zaplacic zdzierstwo normalnie