misis188
Fanka BB :)
Ooo tak tak!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo tak tak!!!!!
Mój zaplanował od A do Z wtedy wszystko ale... okazuje się ze Szwecja i Norwegią to nie są kraje gdzie da się wbić śledzia. Trzeba namiot samonośny. Wiec pare nocy spędziliśmy na sztucznych trawnikach przy stacjach benzynowych bo za twardy grunt na rozbicie normalnego namiotu. Raz stałam jedna noga w rzece prawie a się nie dawało wbić
Zazdrościłam jak pizdziloDlatego tam dużo ludzi podróżuje z namiotem na dachu samochodu
@misis188 a gdziez to? To Gre ja?Jak pieknie!
A z jakim.biurem byliscie na Navagio??
Tak zakynthos❤ ale tam pelno takich widokow to tez ulubiona wyspa naszego doktora przed stymulacja pytalam.go czy mozemy gdzies poleciec i sie zgadalismy na temat grecji bo on tez byl przed wylotem i bylismy w tym samym czasie tylko ze ja wybralam Korfu a on Zante@misis188 a gdziez to? To Gre ja?Jak pieknie!
Te ktore ja widzialam to miejscowosci Omis, Pakostane, wyspa Sakarun i jeszcze pare innych ale tez o wielu slyszalam. Ale tak jak mowie ja ich unikamGdzie w Chorwacji są piaszczyste plaże?