reklama
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
A z jakim.biurem byliscie na Navagio??
Zante magic tours :-) jak chyba większość Polaków, którzy tam przyjeżdżają heh
Koniczyna82
ANA skontaktuj się z kliniką. Kurczę gorączka za dobra nie jest...To moze ja wruce do tematu in vitro☺Nie wiem co myalec bo cala noc mialam goraczke 38 i wuzej bple podbrzusza dosyc mocne i rozowe plamienia. Boje sie ze cos zlego tam sie dzieje.
Koniczyna82
A to był criotransfer czy jesteś po stymulacji? Jak dzisiaj, dalej gorączka?Zapomnialam dopisac ze dzisisj jedt 8 dpt.
To byly swieze dwudniowe. Dzisiaj tylko stan podgoraczkowy.A to był criotransfer czy jesteś po stymulacji? Jak dzisiaj, dalej gorączka?
sssurykatka
Moj tez taki byl. Az raz pojechalismy do Chorwacji z namiotem i szlajalismy sie wzdluz wybrzeza az do czarnogory-bez planu, gdzie nam sie podobalo to zostawalismy, a gdzie nie to jechalismy dalej. Ale dal sie namowic tylko dlatego ze pojechalismy pod namiot a on kocha wszelki kemping . Nikt nas nie zjadl i od tego czasu troche wyluzowal. Ale do Albanii dalej nie chcial jechacSuper takie wakacje
Mój niestety nie da się namówić na nic, co nie jest zaplanowane od A do Z. No chyba że w kraju
sssurykatka
Masz objawy infekcji? Katar, kaszel, ból gardła?To moze ja wruce do tematu in vitro☺Nie wiem co myalec bo cala noc mialam goraczke 38 i wuzej bple podbrzusza dosyc mocne i rozowe plamienia. Boje sie ze cos zlego tam sie dzieje.
Dostałaś antybiotyk po punkcji?
Koniczyna82
No to koniecznie do nich zadzwon, juz klinika pewnie jest czynna. A ile jajeczek ci pobrano? Dokuczaja ci jajniki?Mam katar tylko i zatoki mnie troche bola. Antybiotyku nie dostalam.
reklama
Podziel się: