reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Od dawna szukam czegos w stylu Milenium i na polecenie kolezanki wypozyczylam "Wiecej krwi" Jo Nesbo. To mowicie zeby od tego zaczac potransferowa lekture? [emoji6]
Jasne ale ja akurat najbardziej lubie serie z Harrym Hole, a ona zaczyna sie od czesci "Czlowiek Nietoperz" jak cos :) Albo sprobuj "Lowcy Glow" to nie jest o Harrym ale jest krotka wiec jesli Ci sie nie spodoba to sie nie wymeczysz :)

Ja to w ogole nie lubie piaszczystych plaz, piasek sie lepi do naolejkowanego ciala, wchodzi w dupe i woda przez niego jest metna [emoji14] Najbardziej optymalny jest ten drobny zwirek ktory jest najczestszy w Chorwacji i dla mnie on jest super :) Ale ogolnie sa tu plaze i piaszczyste i plyty i kamienoe roznie i kazda sa na swoj sposob fajne.

Super takie wakacje:)
Mój niestety nie da się namówić na nic, co nie jest zaplanowane od A do Z. No chyba że w kraju:D
Mój zaplanował od A do Z wtedy wszystko;) ale... okazuje się ze Szwecja i Norwegią to nie są kraje gdzie da się wbić śledzia. Trzeba namiot samonośny. Wiec pare nocy spędziliśmy na sztucznych trawnikach przy stacjach benzynowych bo za twardy grunt na rozbicie normalnego namiotu. Raz stałam jedna noga w rzece prawie a się nie dawało wbić :D

Ja to w ogole nie lubie piaszczystych plaz, piasek sie lepi do naolejkowanego ciala, wchodzi w dupe i woda przez niego jest metna [emoji14] Najbardziej optymalny jest ten drobny zwirek ktory jest najczestszy w Chorwacji i dla mnie on jest super :) Ale ogolnie sa tu plaze i piaszczyste i plyty i kamienoe roznie i kazda sa na swoj sposob fajne.
Ja lubię plaże latem po 19 :D ty już dupa schowana. Częściej łażę po lasach i szukam cienia ;)

Nie nie:) zeby powdychac jodu:) a przyszly rok planujemy uderzyc na Majorke i moze jeszcze jakas grecka wyspa no chyba ze zakocham sie w Hiszpanii choc bylam w zeszltm roku na Gran Canarii to jednak to nie moja kochana Grecja:)

♥️ Kocham Grecję!! :-D to dla mnie raj na ziemi i z pewnością w poprzednim życiu byłam greczynką :p

reklama
Mój zaplanował od A do Z wtedy wszystko;) ale... okazuje się ze Szwecja i Norwegią to nie są kraje gdzie da się wbić śledzia. Trzeba namiot samonośny. Wiec pare nocy spędziliśmy na sztucznych trawnikach przy stacjach benzynowych bo za twardy grunt na rozbicie normalnego namiotu. Raz stałam jedna noga w rzece prawie a się nie dawało wbić :D
Boszzz jakie ja mam nudne zycie!!! Ani jednej przygody [emoji12] a tutaj takie historie czytam [emoji7]

Do góry