Ja z telefonu nie ogarnialam ale były dziewczyny które ogarnialy trzeba spróbowaćZylwia a czy mozna to jakos przez apke w telefonie ogarniac?
reklama
tamiza
Fanka BB :)
Jeśli link do kalendarza normalnie otworzy Ci się w telefonie to dasz radę.Zylwia a czy mozna to jakos przez apke w telefonie ogarniac?
Możesz sobie ściągnąć arkusze Google i wtedy już będzie wszystko pięknie śmigać
Agonia777
Jasne już sprawdzam@Agniecha1508 @Agonia777 kochane możecie sprawdzić kalendarz ? Bo nie wi3m czy dobrze zapisałam wasze wizyty bo się trochę pogubilam
sssurykatka
Ok 12-13... dzięki za kciuki. Wszystkim!Zostaw te plamienia, jesli jestes jedna z tych co zawsze plamia przed okresem to bardzo mozliwe ze bedziesz je miala tak czy siak, bez wzgledu na powodzenie, ale one zaraz znikna i to na 9 msc Tego Ci zycze z calego serca! O ktorej wyniki?
sssurykatka
Dziewczyny , wynik już jest.
9 dpt beta 34 !!!!!!!!!!!!!!
Nie wiem czy śmiać się czy płakać czy zacząc świrować o przyrost...
Justin87
No i jest fajnie. teraz oby przyrost był piękny.Dziewczyny , wynik już jest.
Vinszka
A czemu nie podpsowal? Ja byłam u niego na jednej wizycie i on przeprowadzał szczęśliwy transfer [emoji173]Super my tez bylismy u niego napewno ma szczesliwe rece do transferow i ogolnie jest super. Ja jestem bardzo zadowolona zajmuje sie swoimi pacjentkamk od poczatku do konca tylko jedna wizyta trafila mi sie u kogo innego bo przypadala w sobote. A transfer specjalnie ustalil na dzien kiedy bedzie w klinice. Gdybym mieszkala blizej Gdanska to u niego prowadzilabym ciaze. Dr H tez nam nie podpasowal. Trzymam kciuki kochana bedzie dobrze jestes w super rekach
Jednak całe przygotowania i diagnozy to był inny lekarz. Zresztą też dziewczyny wypowiadały się negatywnie. No ja zadowolona jestem i wrócę do akcji mam nadzieję na samym początku 2019 r. Także czasami was podczytuje.
A i ostatnio patrzyłam w kartę. Mamy najslabsza blastke 3bb. Reszta to 5 i 4. Czy ta najsłabsza ma szansę?
Ostatnia edycja:
Szczescie1986
W Łodzi 150Docent przyjmuje w Warszawie na Wilanowskiej w Salve Medica, ale tam wizyta kosztuje 300 zł [emoji54][emoji54][emoji54] w Łodzi z tego z pamietam wizyta była sporo tańsza
reklama
Cassiah
Jeee a nie mowilam przed chwila! [emoji1] [emoji1] [emoji1] Moje gratulacje!!! [emoji4] [emoji4] [emoji4] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji123] [emoji123] [emoji123]Dziewczyny , wynik już jest.
Podziel się: