Cassiah
Fanka BB :)
I jak sobie poradzilas z tym problemem? To komorki NK byly winne? Cienkie endo?Bo mialam 5 transferow gdzie beta ani razu mie drgnela a raz byla ciąża biochemiczna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak sobie poradzilas z tym problemem? To komorki NK byly winne? Cienkie endo?Bo mialam 5 transferow gdzie beta ani razu mie drgnela a raz byla ciąża biochemiczna
Dokładnie mi to samo powiedziano ,a teraz liczę na gwiazdkę od PasnikaBo mialam 5 transferow gdzie beta ani razu mie drgnela a raz byla ciąża biochemiczna
Starszy pan na NFZ ale u nas najbardziej polecany .... to dlaczego tak powiedział ....Za każdym razem mam zakładany wziernik i sprawdzane ph, badanie palcem, usg dopochwowe i od 12 tyg usg przez brzuch.
Ale ja mam łożysko wysoko na tylnej ścianie (choć na 1 prenatalnych dr robił tylko przez brzuch i stwierdził że jest na przedniej).
Co to za lekarz, który tak Ci powiedział? Z kliniki? Czy starszy pan co przyjmuje na nfz?
Ja dziś już 2:30 byłam wyspana a teraz głowa mi opada..Czy komuś się też tak nie chce jak mi dzisiaj? Nie mogłam spać i od 5 byłam na nogach a teraz zasypiam na siedząco. :/
Z endometrium nie bylo problemu nigdy. Mialam za wysokie komorki NK i brak hamowania (allo mlry)I jak sobie poradzilas z tym problemem? To komorki NK byly winne? Cienkie endo?
Dalej jest taka cena w Lodzi za wizyteW Łodzi placilam 150 zl tylko to bylo gdzies rok temu
Wow! Czyli jednak sikańce oszukańce. Ciesz się kobieto Gratuluję i trzymam kciuki za przyrostDziewczyny , wynik już jest.
9 dpt beta 34 !!!!!!!!!!!!!!
Nie wiem czy śmiać się czy płakać czy zacząc świrować o przyrost...
Super gratulacje :*Dziewczyny , wynik już jest.
9 dpt beta 34 !!!!!!!!!!!!!!
Nie wiem czy śmiać się czy płakać czy zacząc świrować o przyrost...
Poprostu jego opryskliwosc i pretensja ze chcialabym przejsc do niego i mega roztrzepanie. Ja tu kuzwa gruba kase place a on bwdzie mi tu fochy walic ze czemu chcem zmienic lekarza wlasnie na niego. Wiec kopnelam gbura w dupe i wrocilam do Glodka u ktorego bylam na wizycie po niepowodzeniach.A czemu nie podpsowal? Ja byłam u niego na jednej wizycie i on przeprowadzał szczęśliwy transfer [emoji173]
Jednak całe przygotowania i diagnozy to był inny lekarz. Zresztą też dziewczyny wypowiadały się negatywnie. No ja zadowolona jestem i wrócę do akcji mam nadzieję na samym początku 2019 r. Także czasami was podczytuje.
A i ostatnio patrzyłam w kartę. Mamy najslabsza blastke 3bb. Reszta to 5 i 4. Czy ta najsłabsza ma szansę?