Agonia777
Fanka BB :)
dzięki Misis i tak wychodzi w tym badaniu czy jest bakteria czy nie a to jest istotneJs robilam IgG i nic docent nie mowil ze ma byc w innej klasie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzięki Misis i tak wychodzi w tym badaniu czy jest bakteria czy nie a to jest istotneJs robilam IgG i nic docent nie mowil ze ma byc w innej klasie
Dlatego piszemy Pasikonik [emoji4]Biedny docent Pasnik jego nazwisko pojawia się tu w co 2 poście
[emoji1] [emoji1] [emoji1]Teraz jest RODO i powinnismy używać numerkow
Hej moja skarbnicoq wiedzy dawno nie zaglądałam ... nie wiem czy ktoś mi pomoe ale mam problem .... jestem w 16tyg+2dni po czterech latach starań ... jestem przewrażliwiona to napewno ale miałam mocne ciemne plamienie jakoś koło 12tyg pojechałam na cito do mojego lekarza on zrobił mi usg przez powłokę brzucha i powoedzial ze łożysko jest nisko i na przedniej ścianie i ze mam uważać na siebie itd i jego kluczowym zdaniem to ze mam nie powozlic innym lekarzom na usg dopochwowe i usg palcami bo to może być moje ostatnie usg ..... od tamten pory byłam u dwóch innych lekarzy którzy mi tłumaczyli ze mój lekarz mówi głupoty ze w inny sposób nie zbadają mnie ze to nie możliwe itd /// noe wiem co mam robić ..... czy zgodzić się na takie badanie ..... macie badanaA za każdym razem szyjkę ? Bo ja nie ..
APC Łódź i jeszcze gdzieś w Warszawie. To na pewno na problem z immunologia. U mnie nie dochodzilo do zagniezdzenia zarodka przez immunologie
hih w lidlu potrzebują na dorywcze praceDziewczynki tak mnie od paru dni ciągną jajniki raz jeden raz drugi , że quwa z bólu kogoś pogryze. Nigdy przed @ nie mialam takiego bólu. Mówię rano do męża " a może kupie dziś sikańca i sprawdzę " ( stara , a w cuda jeszcze wieży ) , a ten ni z gruszki ni z pietruszki ze stoickim spokojem miedzy łykami kawki " nocnik se kup - wiecej sików Ci tam wejdzie" ehhh czemu niektóre marzenia tak ciężko się spełniają. Quwa przez tę pochmurna pogodę za oknem i ja zblazowana quwa muszę sobie druga robotę znaleźć bo jak człek ma za dużo wolnego to głupoty sie go trzymają - jakieś pomysły na dodatkowe zajęcie mam duzo czasu miedzy 21_30 , a 5_30
Dokladnie. Co prawda to bylo jedyne badaniw które robilam na wlasna rękę bo wiedziałam ze docent je zleca ale tak jak mowie nie bylo zadnych zastrzezen.dzięki Misis i tak wychodzi w tym badaniu czy jest bakteria czy nie a to jest istotne
Dziewczynki tak mnie od paru dni ciągną jajniki raz jeden raz drugi , że quwa z bólu kogoś pogryze. Nigdy przed @ nie mialam takiego bólu. Mówię rano do męża " a może kupie dziś sikańca i sprawdzę " ( stara , a w cuda jeszcze wieży ) , a ten ni z gruszki ni z pietruszki ze stoickim spokojem miedzy łykami kawki " nocnik se kup - wiecej sików Ci tam wejdzie" ehhh czemu niektóre marzenia tak ciężko się spełniają. Quwa przez tę pochmurna pogodę za oknem i ja zblazowana quwa muszę sobie druga robotę znaleźć bo jak człek ma za dużo wolnego to głupoty sie go trzymają - jakieś pomysły na dodatkowe zajęcie mam duzo czasu miedzy 21_30 , a 5_30
W Łodzi placilam 150 zl tylko to bylo gdzies rok temuDocent przyjmuje w Warszawie na Wilanowskiej w Salve Medica, ale tam wizyta kosztuje 300 zł [emoji54][emoji54][emoji54] w Łodzi z tego z pamietam wizyta była sporo tańsza