reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej moja skarbnicoq wiedzy dawno nie zaglądałam ... nie wiem czy ktoś mi pomoe ale mam problem .... jestem w 16tyg+2dni po czterech latach starań ... jestem przewrażliwiona to napewno ale miałam mocne ciemne plamienie jakoś koło 12tyg pojechałam na cito do mojego lekarza on zrobił mi usg przez powłokę brzucha i powoedzial ze łożysko jest nisko i na przedniej ścianie i ze mam uważać na siebie itd i jego kluczowym zdaniem to ze mam nie powozlic innym lekarzom na usg dopochwowe i usg palcami bo to może być moje ostatnie usg ..... od tamten pory byłam u dwóch innych lekarzy którzy mi tłumaczyli ze mój lekarz mówi głupoty ze w inny sposób nie zbadają mnie ze to nie możliwe itd /// noe wiem co mam robić ..... czy zgodzić się na takie badanie ..... macie badanaA za każdym razem szyjkę ? Bo ja nie ..

Za każdym razem mam zakładany wziernik i sprawdzane ph, badanie palcem, usg dopochwowe i od 12 tyg usg przez brzuch.
Ale ja mam łożysko wysoko na tylnej ścianie (choć na 1 prenatalnych dr robił tylko przez brzuch i stwierdził że jest na przedniej).
Co to za lekarz, który tak Ci powiedział? Z kliniki? Czy starszy pan co przyjmuje na nfz?

Dziewczynki tak mnie od paru dni ciągną jajniki raz jeden raz drugi , że quwa z bólu kogoś pogryze. Nigdy przed @ nie mialam takiego bólu. Mówię rano do męża " a może kupie dziś sikańca i sprawdzę " ( stara , a w cuda jeszcze wieży :szok:) , a ten ni z gruszki ni z pietruszki ze stoickim spokojem miedzy łykami kawki " nocnik se kup - wiecej sików Ci tam wejdzie" ehhh czemu niektóre marzenia tak ciężko się spełniają. Quwa przez tę pochmurna pogodę za oknem i ja zblazowana :baffled: quwa muszę sobie druga robotę znaleźć bo jak człek ma za dużo wolnego to głupoty sie go trzymają :szok: - jakieś pomysły na dodatkowe zajęcie mam duzo czasu miedzy 21_30 , a 5_30 :p

Dziewczynki tak mnie od paru dni ciągną jajniki raz jeden raz drugi , że quwa z bólu kogoś pogryze. Nigdy przed @ nie mialam takiego bólu. Mówię rano do męża " a może kupie dziś sikańca i sprawdzę " ( stara , a w cuda jeszcze wieży :szok:) , a ten ni z gruszki ni z pietruszki ze stoickim spokojem miedzy łykami kawki " nocnik se kup - wiecej sików Ci tam wejdzie" ehhh czemu niektóre marzenia tak ciężko się spełniają. Quwa przez tę pochmurna pogodę za oknem i ja zblazowana :baffled: quwa muszę sobie druga robotę znaleźć bo jak człek ma za dużo wolnego to głupoty sie go trzymają :szok: - jakieś pomysły na dodatkowe zajęcie mam duzo czasu miedzy 21_30 , a 5_30 :p
hih w lidlu potrzebują na dorywcze prace ;)

U mnie by się przydało pomyć okna, poprasować, wyplewić ogród, zakisić ogórki, nalepić pierogów. Marzyło mi się zrobić to samej, ale skoro tak się upierasz to trudno...podzielę się robotą:p:D

reklama
Do góry