reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki tak mnie od paru dni ciągną jajniki raz jeden raz drugi , że quwa z bólu kogoś pogryze. Nigdy przed @ nie mialam takiego bólu. Mówię rano do męża " a może kupie dziś sikańca i sprawdzę " ( stara , a w cuda jeszcze wieży :szok:) , a ten ni z gruszki ni z pietruszki ze stoickim spokojem miedzy łykami kawki " nocnik se kup - wiecej sików Ci tam wejdzie" ehhh czemu niektóre marzenia tak ciężko się spełniają. Quwa przez tę pochmurna pogodę za oknem i ja zblazowana :baffled: quwa muszę sobie druga robotę znaleźć bo jak człek ma za dużo wolnego to głupoty sie go trzymają :szok: - jakieś pomysły na dodatkowe zajęcie mam duzo czasu miedzy 21_30 , a 5_30 :p
Seksy![emoji12] tylko to mi przychodzi na mysl o tej porze [emoji1] no moze mala drzemka miedzy jednym a drugim numerkiem [emoji6]

Ja z telefonu nie ogarnialam ale były dziewczyny które ogarnialy :D trzeba spróbować :)
U mnie sie wyswietla ze "Ten program Chrome nie jest obslugiwany"... Podpytam kolegi w pracy, on sie zna na takich rzeczach. Bo ja na komputer wchodze bardzo rzadko, jedynie w pracy, wszystko przez tel robie.

Zapewne chodzi o bete ktora nie drgnela
Ale wtedy tez nie wiadomo czy moze to np zarodek nie przestal sie rozwijac i w ogole moze nie dotrwal do procesu implantacji... Nie wiadomo wtedy czy to np wadliwy zarodek czy za cienkie endometrium...

No wlasnie dziewczyny apropos! Jesli u kogos nigdy po prostu nie dochodzi do zagniezdzenia a nie ze ma problemy z poronieniami to wowczas ktore badania immuno sie wykonuje? Wiem ze na komorki NK, a cos jeszcze?

reklama
Do góry