Tosia0509
Zaciekawiona BB
W Łodzi placilam 150 zl tylko to bylo gdzies rok temu
W styczniu tego roku płaciłam tyle samo, więc połowa ceny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W Łodzi placilam 150 zl tylko to bylo gdzies rok temu
Wyjeżdżamy do Okuninki ,) nad jezioro bardzo lubimy tam jeździć.. mąż zadecydował więc uległam przyda mi się taki wyjazdGdzie Ty wywozisz ta swoja Lenke?
Zostaw te plamienia, jesli jestes jedna z tych co zawsze plamia przed okresem to bardzo mozliwe ze bedziesz je miala tak czy siak, bez wzgledu na powodzenie, ale one zaraz znikna i to na 9 msc Tego Ci zycze z calego serca! O ktorej wyniki?Idę na betę, ale zaczęłam plamić. Coś czuję, że to okres.
W czerwcu 2018 też płaciła 150 zł.W styczniu tego roku płaciłam tyle samo, więc połowa ceny
Skad wiesz ze nie dochodzilo do zagniezdzenia? W sensie, jak to w ogole sprawdzic?APC Łódź i jeszcze gdzieś w Warszawie. To na pewno na problem z immunologia. U mnie nie dochodzilo do zagniezdzenia zarodka przez immunologie
Wyjeżdżamy do Okuninki ,) nad jezioro bardzo lubimy tam jeździć.. mąż zadecydował więc uległam przyda mi się taki wyjazd
Zylwia a czy mozna to jakos przez apke w telefonie ogarniac?Kochane dalej szukam zastępczyni do kalendarza, w przyszły czwartek wyjeżdżamy trochę odpocząć i już od tego momentu chciałabym mieć kogoś kto by dodawał kalendarz ...
@Koniczyna82 @gosia321 @Pat1980ka ? A może jeszcze ktoś ?
To naprawdę nic trudnego
MIŁEGO DNIA KOCHANE!
@zylwia - Kochana u mnie piknie.@Agniecha1508 @Agonia777 kochane możecie sprawdzić kalendarz ? Bo nie wi3m czy dobrze zapisałam wasze wizyty bo się trochę pogubilam
Jeśli u mnie wszystko będzie szło zgodnie z planem i marzeniami, to zajmę się kalendarzem. Jak tylko pójdę na zwolnienie.@Agniecha1508 @Agonia777 kochane możecie sprawdzić kalendarz ? Bo nie wi3m czy dobrze zapisałam wasze wizyty bo się trochę pogubilam