reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja nawet kupiłam strzykawki insulinowe, ale w domu się okazało, że igły w nich są o połowę krótsze i bałam się, że nie zadziała jak trzeba:D Znalazłam swój patent na bicie w brzuch. Z tym że ja odstawiłam w 8tc, teraz jakbym miała dalej brac to bym pewnie codziennie do przychodni jeździła:D:p
Iskierko a jaki to patent? Ja mam wrazenie ze z zastrzyku na zastrzyk jest coraz gorzej pod wzgledem bolu. Masakra jakas

reklama
Ja nawet kupiłam strzykawki insulinowe, ale w domu się okazało, że igły w nich są o połowę krótsze i bałam się, że nie zadziała jak trzeba:D Znalazłam swój patent na bicie w brzuch. Z tym że ja odstawiłam w 8tc, teraz jakbym miała dalej brac to bym pewnie codziennie do przychodni jeździła:D:p
Kurczę sa krótsze i to dużo...Ale przecież to chodzi o podanie podskorne więc chyba aż takiej różnicy nie powinno być... u nas 17 tydzien i dalej się kujemy

Pięknie. Któraś miała podobny wynik 8 dpt blastki i jest teraz w ciąży.
My chyba jesteśmy tak samo po transferze? Ja miałam 11 czerwca. :)
Masz zamiar zrobić jutro betę ostatni raz czy jeszcze będziesz sprawdzała przyrosty? :)
Dzisiaj miałam drugą betę i właśnie się zastanawiam, co dalej, bo mam takie siniaki na rękach, że nie ma się gdzie już wkłuć ale chyba nie wytrzymam i zrobię trzeci raz betę.

Między wami a mną są 2 dni różnicy, ja miałam transfer 09.06.2018.

Hej. Moje kochane skarbnice wiedzy - czytam , ze wiele z Was ma przy transferach steryd np. medrol ( czy jakoś tak ) pytanko po co , w jakim celu i co one dają ?

Skoro beta z dzisiak jest całkiem spoczko, to muszę przemyśleć kolejną sprawę. Otóż dokładnie za 2 tygodnie 4 lipca mamy lecieć na Maltę, gdzie spędzimy tydzień. Wyjazd będzie w równo 6 tygodniu ciąży, jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem. :)
Trochę panikuję czy jechać czy nie, wyjazd ten wiąże się z lotem, upałem na miejscu, zmianą diety. Co byście zrobiły? Jechać, nie jechać? Jestem w kropce.

Iskierko a jaki to patent? Ja mam wrazenie ze z zastrzyku na zastrzyk jest coraz gorzej pod wzgledem bolu. Masakra jakas

Ja nie biłam z rozmachem, tylko delikatnie przykładałam igłę do fałdki i jak nie bolało to delikatnie wbijałam pod lekkim kątem ostrzem do dołu. Jak bolało, lub czułam opór to zmieniałam miejsce. Wstrzykiwałam bardzo powoli. Potem tylko przecierałam delikatnie spirolkiem:D Siniaki się nie robiły, co najwyżej czerwone kropki. I były miejsca na brzuchu gdzie wchodziły lepiej i tych miejsc się trzymałam, zmieniałam tylko strony:)

reklama
Skoro beta z dzisiak jest całkiem spoczko, to muszę przemyśleć kolejną sprawę. Otóż dokładnie za 2 tygodnie 4 lipca mamy lecieć na Maltę, gdzie spędzimy tydzień. Wyjazd będzie w równo 6 tygodniu ciąży, jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem. :)
Trochę panikuję czy jechać czy nie, wyjazd ten wiąże się z lotem, upałem na miejscu, zmianą diety. Co byście zrobiły? Jechać, nie jechać? Jestem w kropce.
Ponoć w 1 trymestrze nmodradza się latanie samolotem...

Do góry