Byłam pewna jak opisałaś jak mówi o podchodzeniu bez prg ze to on zanim napisalas miasto i klinikę
Ładna stymulacja, miałam 5 pięknych blastek. Z czego 4 zdrowe bo badaliśmy zarodki. 4 transfery się niestety nie powiodły. No ale na to nie ma gwarancji. Transfery robi technicznie bardzo dobrze, starac sie starał. Wiedzę uważam ze ma i dało się podyskutować. Cykle naturalne prowadzi tak ze mi to odpowiada, możesz się czuc bezpiecznie bo tak zleca monitoringi i hormony ze ani nie jest tego za duzo żeby nie przepłacać a bardzo bezpiecznie jeśli idzie o dokładne określenie owulacji. W Novum maja inny sposób, nie patrzą na hormony, bywało ze mi cykle przegapili. Potem sobie robiłam sama hormony i sprawdzałam na platformie stworzonej przed doktora R. E-ovulacja. Ręka na pulsie
Ale myśle ze jest trzepnięty jeśli chodzi o to podejście naturalistyczne i podchodzenie do crio na naturalnym cyklu bez progesteronu dodatkowego, taki jego konik chyba. Ok. u wielu to zadziała ale są osoby którym progesteron zwiększy szanse. Poza tym trochę zakręcony i trzeba go trochę pilnować żeby nie pomieszał czegoś. A papiery... oj, on nie lubi papierologii, tez sama pilnuj czy wszystko dostajesz i czy wpisał co trzeba a nie co szybciej się wpisuje. Z kolei bardzo dobry kontakt z lekarzem. Odpowiada na pytania na mailu szybko, jest w klinice codziennie i zawsze przyjmie na chwile jak masz pytanie nie cierpiące zwłoki. Zawsze możesz tez prosić o chwile rozmowy z embriologami jak masz jakieś wątpliwości.
Generalnie odeszłam do Novum przez zmęczenie materiału można by powiedzieć, chcialam sprobowac innej kliniki a na niego byłam zła bo było duże nieporozumienie komunikacyjne przy ostatnim transferze. Teraz z perspektywy myśle ze w tamtej klinice a jedne rzeczy były lepsze inne gorsze. R. lubię mimo wszystko.
Który to będzie twój transfer?