reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję elala w końcu ktoś upewnił mnie w moich wyliczeniach. Mówiłaś, że będziesz miała scan tzn, że będziesz słuchać serca soich maleństw, czy to będzie usg ile bąbelków jest. Bo ja w następny poniedziałek idę oglądać ile ich się tam zagnieździło z tym, że nie będzie jeszcze nic widać poza bąbelkiem.

reklama
Dziękuję elala w końcu ktoś upewnił mnie w moich wyliczeniach. Mówiłaś, że będziesz miała scan tzn, że będziesz słuchać serca soich maleństw, czy to będzie usg ile bąbelków jest. Bo ja w następny poniedziałek idę oglądać ile ich się tam zagnieździło z tym, że nie będzie jeszcze nic widać poza bąbelkiem.

31 pazdzierina bede 27 dpt takze powinno byc juz widac serduszko (lub 2) ;-) Moze wczesniej wybiore sie na scan prywatnie do mojego gina aby sprawdzic ile sie zagniezdzilo ale nie wiem czy uda mi sie umowic w przyszlym tygodniu. ojejej ale stracham - mam nadzieje ze bedzie dobrze nie wyobrazalam sobie ze moze byc to czekanie bedzie takie stresujace.... a to dopiero poczatek:rofl2:

Retiolandia ale tu było oczekiwanie na wieści od Ciebie:-) Gratulacje :-D

Witaj na forum Alegra - dobrze trafiłaś

Gotadora, dziewczyny ja cały czas czytam forum i trzymam kciuki ale nie pisałam, bo nie bardzo mam co.
Dzisiejsza noc była znowu dziwna (zlewne poty - a już mi to przeszło, aż się musiałam przebierać, a balsam, którym posmarowałam się wieczorem po kąpieli ze mnie spłynął - masakra). Poza tym coraz bardziej ze mnie leci. Już nie wiem czy to luteina czy co... W każdym razie leci bardziej niż na początku. Wkładki przestają wystarczać. Gotadora, a u Ciebie jak?

Fusun myślałam o Tobie i ciekawa byłam czy zdecydujesz się na test. Ja czuje się dobrze, rano byłam jakaś taka podenerwowana, jak przed @ że cokolwiek się dzieje to mnie wkurza, ale szybko minęło i z powrotem wrócił dobry nastrój. Krzyż zacząl mnie boleć jeszcze w łóżku, na dzień dobry, ale również minęło i czuje się ok. Pocenie nocne już prawie mi niedokucza, ogólnie czuje się bezobjawowo.

reklama
Do góry