reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny... Jestem 3 dzień po tranferze. Bardzo sie boje. To moja pierwsza próba. Miałam tylko 2 zarodki - 4B. Bolą mnie jajniki, mam skurcze macicy, bóle mięśni i dużego stracha... Jak ja sie powinnam czuć? Test dopiero za 7 dni...

Cześć Dziewczyny, widzę że jest tutaj sporo osób, które znają się na temacie. Napiszcie mi proszę czy jeśli brałam tabletki anty od 5 dc do 22 dc czyli do wczoraj i dziś miałam zastrzyk diphereline to już nie kończę tego opakowania tabletek? zapomniałam zapytać o to lekarza i teraz się zastanawiam. gubię się w tych procedurach :((

Witaj Liv :-)

nie potrafię Ci odpowiedzieć, miałam inne zastrzyki, tabletki anty zakończyłam po kilku zastrzykach, które potem już kontynuowałam bez tych tabletek anty - u nas pacjentka dostaje rozpiskę na papierze - Ty takiej nie dostałaś? myślę,że powinno się zapisywać takie rzeczy

Dzięki za odpowiedź. Niestety kolejny raz przekonałam się, że lekarza mam średniego jeśli chodzi o komunikację. Jak sama nie zapytam to tak się to kończy. No nic, wydaje mi się, że już nie powinnam kończyć tego opakowania anty i przy tym zostanę. Pozdrawiam.

Jejciu dziewczyny ile wy piszecie - chcialabym kazdej z was odpisac osobno ale tyle musze nadrabiac z czytaniem ze nie wiem czy dam rade:)

Zuzia , ja od punkcji jestem na zwolnieniu , lekarz nie miał z tym żadnego problemu , nie wie jak będzie dalej , bo zmieniam właśnie lekarza , zobaczymy.

Lucy a ty jestes z UK??

Lawendowy sen - mowisz ze pomalu sie stymulujesz ale to dopiero poczatek - czekamy na kolejne wiesci... a ta komisja z Zusu sie nie przejmuj - chociaz wiem ze latwo powiedziec... trzymam kciuki

Alegra101 witaj wsrod invitrowek:) Lada dzien transfer no i czekamy na dobre wiescie:)

Aisha trzymam kciukasy za srode:) A zmiana nastrojow sie nie przejmuj no takie uroki ciazowe:)

Retrolandia no nareszcie sie odezwalas i to z jakimi wiadomosciami - tak sie ciesze ze sie udalo jupiii:-)

Elala - tobie rowniez gratuluje chociaz to byla tylko formalnosc:) A 31 pazdziernik to nie 26 dni jak napisalas tylko 16:-D:-D juz widac ciazowe rozkojarzenie hihihi

Fasum, Gotadora - bedzie dobrze:)

Adus tulam mocno wiec ze czujesz rezygnacje i zwatpienie w to wszystko w dodatku zaden lekarz nie umie nic konkretnie zdecydowac - chcociaz dziwi mnie to bo skoro jestes w programie do skutku to bardziej powinno im zalezec - mam nadzieje ze jutrzejsza wizyta wniesie cos dobrego i bedziesz mogla ruszyc pelna para:)

Ojej ale nas tu duzo - Anna.Kotecka, Liv1 witajcie.

Ja czekam na @ - jak jeszcze nigdy w zyciu powinna przyjsc pod koniec tygodnia- tez chce juz zaczac!!!

Alegra, anna liv witajcie :-).
anna nie da się powiedzieć jak powinnaś się czuć, każda z nas ma inaczej, jedne coś czują, kłucia, skurcze inne zupełnie nic. najważniejsze żebyś dbała o siebie i myślała pozytywnie:-). bedzie dobrze:tak:.
aduś nie daj sie złym myślom i głupim leniwym lekarzom, wiem że to trudne ale próbuj. wkurzajace jest jeśli lekarz próbuje człowieka zniechęcic zamiast wszystko obiektywnie wytłumaczyć i podtrzymać na duchu. co nas kurde limity obchodzą:angry:. trzymaj się kochana. bardzo mocno trzymam za ciebie kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&

adus bardzo smutno piszesz, ale rozumiem cie ja tez mialam chwile takiego zwatpienia. Pewnie wiele z nas przeszlo roznego rodzaju kryzysy. Wiem tez ze wydaje ci sie ze ta twoja walka jest niesptawiedliwie nie rowna, ale tak naprawde tak nie jest. Nie poddawaj sie. Malymi kroczkami daz do celu. Szukaj, pytaj, badaj, draz temat. W koncu znajdziesz swoja droge do macierzynstwa. Nigdy sie nie przestawaj walczyc.Bede mocniutko ci kibicowala i modlila sie za ciebie,

reklama
Elala - tobie rowniez gratuluje chociaz to byla tylko formalnosc:) A 31 pazdziernik to nie 26 dni jak napisalas tylko 16:-D:-D juz widac ciazowe rozkojarzenie hihihi

:-):-):-)diagnoza pewnie trafna! juz mi sie dobrze miesza w glowie:rofl2: ale to nie zmienia faktu ze te 16 dni bedzie mi sie ciagnelo jak te wyliczone 26.

Do góry