reklama
retiolandia
Fanka BB :)
Witam Was wszystkie,
chwilę mnie nie było, ale ważne sprawy się ważyły, więc jestem już po trzeciej werce i jestem w ciąży beta 380
Nie mogę nadal w to uwierzyć i w każdej chwili drżę, że mi bąbelki na podłogę wypadną. Tak czy inaczej jest nadzieja i naprawdę całe te męczące zabiegi są warte świeczki.
Dziękuję za wsparcie i czekam na następne z Was, które przyniosą dobrą nowinę.
Uściski.
chwilę mnie nie było, ale ważne sprawy się ważyły, więc jestem już po trzeciej werce i jestem w ciąży beta 380
Nie mogę nadal w to uwierzyć i w każdej chwili drżę, że mi bąbelki na podłogę wypadną. Tak czy inaczej jest nadzieja i naprawdę całe te męczące zabiegi są warte świeczki.
Dziękuję za wsparcie i czekam na następne z Was, które przyniosą dobrą nowinę.
Uściski.
retiolandia
Alegra. mnie bolały długo jajniki i nadal często bolą. Na początku tak bardzo, że niekiedy aż kucnąć sobie musiałam. A teraz jestem w ciąży więc to tak ma być. Witaj na forum.
retiolandia
przez zakręcenie dziś u lekarza zapomniałam zapytać, który to tydzień w sensie chyba czwarty, ale czwarty i co... i już nie wiem jak to się liczy.
retiolandia - suuuuupppeeeerr. No to idziemy Razem !!! skoro mialas transfer 4go pazdziernika 5 dniowych blastus to dzis 4 tydz i 2 dzien:-):-):-)
Gratuluje!!!
Do mnie wlasnie dzwonili z kliniki data pierwszgo scanu wyznaczona na 31 pazdziernik. No to czeka mnie teraz 26 dni strachu czy oby wszystko w porzasku z moimi maluszkami.
Gratuluje!!!
Do mnie wlasnie dzwonili z kliniki data pierwszgo scanu wyznaczona na 31 pazdziernik. No to czeka mnie teraz 26 dni strachu czy oby wszystko w porzasku z moimi maluszkami.
lawendowy_sen
Retiolandia, moje gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale boska wiadomość!!! Myślę, że bąbelki nie wypadną, ale jeśli masz obawy to zalecam totalny leń.
Ale boska wiadomość!!! Myślę, że bąbelki nie wypadną, ale jeśli masz obawy to zalecam totalny leń.
reklama
Podziel się: