reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Fusun
biggrin.gif
co u Ciebie?

reklama
Witam Was wszystkie,
chwilę mnie nie było, ale ważne sprawy się ważyły, więc jestem już po trzeciej werce i jestem w ciąży :) beta 380
Nie mogę nadal w to uwierzyć i w każdej chwili drżę, że mi bąbelki na podłogę wypadną. Tak czy inaczej jest nadzieja i naprawdę całe te męczące zabiegi są warte świeczki.
Dziękuję za wsparcie i czekam na następne z Was, które przyniosą dobrą nowinę.
Uściski.

Alegra. mnie bolały długo jajniki i nadal często bolą. Na początku tak bardzo, że niekiedy aż kucnąć sobie musiałam. A teraz jestem w ciąży więc to tak ma być. Witaj na forum. :)

retiolandia - suuuuupppeeeerr. No to idziemy Razem !!! skoro mialas transfer 4go pazdziernika 5 dniowych blastus to dzis 4 tydz i 2 dzien:-):-):-)
Gratuluje!!!
Do mnie wlasnie dzwonili z kliniki data pierwszgo scanu wyznaczona na 31 pazdziernik. No to czeka mnie teraz 26 dni strachu czy oby wszystko w porzasku z moimi maluszkami.

Retiolandia, moje gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale boska wiadomość!!! Myślę, że bąbelki nie wypadną, ale jeśli masz obawy to zalecam totalny leń.

633.jpg

reklama
Do góry