reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Dziękuję Wam, jesteście kochane
A wszystkmi życzę miłego dnia i całego tygodnia. I trzymam kciuki za wszystkie testujące
A wszystkmi życzę miłego dnia i całego tygodnia. I trzymam kciuki za wszystkie testujące
Alegoria83
Aktywna w BB
Witajcie, nie dawno dołączyłam do grona starających się przez in vitro. Idę długim protokołem, przeszłam już antykoncepcje, wyciszanie, stymulacje i punkcję. Teraz czekam na transfer dwóch 5-dniowych zarodków (z 7 przygotowanych). Zaczełam już brać leki Lutinus, Acard, Encorton i Femibion. Nie mogę doczekać się środy, denerwuję się strasznie bo po punkcji byłam strasznie obolała (do dzisiaj czuje kłucie w jajnikach) i już myślałam, że jakieś komplikacje będą.
Czytając te wszystkie pozytywne informacje od Was wstępuje we mnie nowa nadzieje i wierzę, że i nam się uda zostać szczęśliwymi rodzicami
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i trzymajcie za mnie kciuki ! :-)
Czytając te wszystkie pozytywne informacje od Was wstępuje we mnie nowa nadzieje i wierzę, że i nam się uda zostać szczęśliwymi rodzicami
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i trzymajcie za mnie kciuki ! :-)
lawendowy_sen
Alegra, miło Cię poznać.
Wysyłam Ci garść pozytywnej energii. I teraz tylko takie myśli mają Ci towarzyszyć.
Trzymam kciuki za pomyślny transfer
A w jakiej klinice podchodziłaś do ivf?
Wysyłam Ci garść pozytywnej energii. I teraz tylko takie myśli mają Ci towarzyszyć.
Trzymam kciuki za pomyślny transfer
A w jakiej klinice podchodziłaś do ivf?
lawendowy_sen
Aisha, to trzymam kciuki za środę:-)
Alegoria83
Aktywna w BB
Dzięki za miłe przyjęcie :-)
Jestem w klinice Gameta w Kielcach. Jak do tej pory jestem z niej zadowolona, zresztą w Kielcach jest to jedyna klinika leczenia niepłodności.
Edit:
Powiedzcie mi czy takie bóle jajników utrzymujące się przez 3 dni po punkcji to normalne? Niby są coraz mniejsze ale ustępują powoli ...
Jestem w klinice Gameta w Kielcach. Jak do tej pory jestem z niej zadowolona, zresztą w Kielcach jest to jedyna klinika leczenia niepłodności.
Edit:
Powiedzcie mi czy takie bóle jajników utrzymujące się przez 3 dni po punkcji to normalne? Niby są coraz mniejsze ale ustępują powoli ...
Ostatnia edycja:
reklama
kwiatuszekq20
dzieki kochana my narazie chcemy odpoczac od lekow a pozniej pomyslimy co dalej
Podziel się: