misis188
Fanka BB :)
Zjadlabym oj zjadla
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zjadlabym oj zjadla
No dokladnie bo to plamienie bylo gdzies pewno co 3, 4 dni a jak juz lutinus zaczal czysty wychodzic to zas krew i sru na ip bo ja panikara jestem. Ale szczerze ze to z kosmowki to dopiero powiedzial mi moj dr G. Reszta lekarzy nie wiedziala skad plemienia a bylam u kilku.To tez nie fajnie
Kurcia o której masz wizytę bo przecież znowu z nosem w komórce będę cały dzień siedzieć@dżoasia to jak tylko zobacze kreche na tescie to na pewno odkupie lutinusa.
Jutro ide do kliniki. Ciekawe czy dr G mnie w ogole bedzie pamietal...
Właśnie jej to napisałam że polac jej dziękuję wam bardzo przecież mogę się z nim umówić że podejmę pracę od sierpnia np a transfer będzie druga połowa lipca coś takiego więc do sierpnia będę wiedziała czy się udało czy też nie powiedz mi jak wygląda sytuacja z wypowiedzeniem mam umowę na czas nieokreślony więc 3 miesięczny okres wypowiedzenia czy można to skrócić wrazie czego
Starszyzna plemienia przodem [emoji23][emoji173][emoji173][emoji173]Hoope cieszę się że zbierasz środki, mam nadzieję że ci z nieba spadną. Będę ci kibicować tylko nie czekaj za długo. Koliberku śpij kochana najlepiej do wtorku a maluszek niech rośnie. Koniczynka jyż ci napisała o swojej becie i mam nadzieję że u ciebie będzie podobnie. Dżoasia Kurci ja was chyba przepuszczę jesteście młodziutkie i wam trudniej się pogodzić. aneete odzywaj się do nas, teraz czekasz na okres? Murawa, oj kobieto taaaaka miłość w Zakopcu a pisałaś żeś za stara miłych snów dziewczynki
Owszem znajdę ale mam kredyt jeszcze na głowie 3 lata nie wiem zobaczymy co mi powie w piątek narazie zastanawiam się jak jutro wizyta wypaliPaulinka gdybyn była na twoim miejjscu nie odkładałabym transferu, nie bez znaczenia dla zarodków jest okres mrożenia. Nawet jaj zmuenisz pracę to do porodu przedłużą ci umowe a później coś znajdziesz
Nie wiedziałam że robota można pierdolnac kiedy chcesz hehe i to skutkuje wypowiedzenie umowy pracownikowi@PaulinkaP - tak okres wypowiedzenia można skrócić rozwiazanie umowy albo za porozumieniem stron bez zachowania okresu wypowiedzenia ( dobra wola pracodawcy w tym przypadku) lub ze strony pracownika bez zachowania okresu wypowiedzenia, czyli *******...esz robotę ze skutkiem natychmiastowym.