reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hoope cieszę się że zbierasz środki, mam nadzieję że ci z nieba spadną. Będę ci kibicować tylko nie czekaj za długo. Koliberku śpij kochana najlepiej do wtorku a maluszek niech rośnie. Koniczynka jyż ci napisała o swojej becie i mam nadzieję że u ciebie będzie podobnie. Dżoasia Kurci ja was chyba przepuszczę jesteście młodziutkie i wam trudniej się pogodzić.:-) :) aneete odzywaj się do nas, teraz czekasz na okres? Murawa, oj kobieto taaaaka miłość w Zakopcu a pisałaś żeś za stara:p:laugh2: miłych snów dziewczynki

Właśnie jej to napisałam że polac jej dziękuję wam bardzo przecież mogę się z nim umówić że podejmę pracę od sierpnia np a transfer będzie druga połowa lipca coś takiego więc do sierpnia będę wiedziała czy się udało czy też nie powiedz mi jak wygląda sytuacja z wypowiedzeniem mam umowę na czas nieokreślony więc 3 miesięczny okres wypowiedzenia czy można to skrócić wrazie czego

Ostatnia edycja:
Hoope cieszę się że zbierasz środki, mam nadzieję że ci z nieba spadną. Będę ci kibicować tylko nie czekaj za długo. Koliberku śpij kochana najlepiej do wtorku a maluszek niech rośnie. Koniczynka jyż ci napisała o swojej becie i mam nadzieję że u ciebie będzie podobnie. Dżoasia Kurci ja was chyba przepuszczę jesteście młodziutkie i wam trudniej się pogodzić.:-) :) aneete odzywaj się do nas, teraz czekasz na okres? Murawa, oj kobieto taaaaka miłość w Zakopcu a pisałaś żeś za stara:p:laugh2: miłych snów dziewczynki
Starszyzna plemienia przodem [emoji23][emoji173][emoji173][emoji173]
Wizyta o 13.30 ale spokojnie. Dopiero sie ide dowiedziec jaki plan, jaki protokol, kiedy moge zaczac... takze nic emocjonujacego. Ale ciesze sie ze wreszcie tam wracam.

@PaulinkaP - tak okres wypowiedzenia można skrócić rozwiazanie umowy albo za porozumieniem stron bez zachowania okresu wypowiedzenia ( dobra wola pracodawcy w tym przypadku) lub ze strony pracownika bez zachowania okresu wypowiedzenia, czyli *******...esz robotę ze skutkiem natychmiastowym.

Paulinka gdybyn była na twoim miejjscu nie odkładałabym transferu, nie bez znaczenia dla zarodków jest okres mrożenia. Nawet jaj zmuenisz pracę to do porodu przedłużą ci umowe a później coś znajdziesz
Owszem znajdę ale mam kredyt jeszcze na głowie 3 lata nie wiem zobaczymy co mi powie w piątek narazie zastanawiam się jak jutro wizyta wypali

reklama
@PaulinkaP - tak okres wypowiedzenia można skrócić rozwiazanie umowy albo za porozumieniem stron bez zachowania okresu wypowiedzenia ( dobra wola pracodawcy w tym przypadku) lub ze strony pracownika bez zachowania okresu wypowiedzenia, czyli *******...esz robotę ze skutkiem natychmiastowym.
Nie wiedziałam że robota można pierdolnac kiedy chcesz hehe i to skutkuje wypowiedzenie umowy pracownikowi

Do góry