reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Właśnie jej to napisałam że polac jej dziękuję wam bardzo przecież mogę się z nim umówić że podejmę pracę od sierpnia np a transfer będzie druga połowa lipca coś takiego więc do sierpnia będę wiedziała czy się udało czy też nie powiedz mi jak wygląda sytuacja z wypowiedzeniem mam umowę na czas nieokreślony więc 3 miesięczny okres wypowiedzenia czy można to skrócić wrazie czego
Jak poprosisz to za porozumieniem stron możesz nawet z dnia na dzień rozwiązać, jeśli pracodawca się zgodzi na to. A jak nie to zostaje poracować trochę a na resztę czasu do końca umowy wybrać zaległy urlop, albo wziąć l4, ae na l4 nie możesz podjąc nowej pracy. Tyle z mojej wiedzy, może ewentualnie @Margit2018 jeszcze coś podpowie

Doktor R? Znam znam, moj puerwszy lekarz w pierwszej klinice. On bardzo lubi naturalnie ale jak porozmawiasz i bedziesz uparta da ci spokojnie. Mi dal przy trzecim transferze (pierwszy byl sztuczny, drugi taki bez niczego wiecej sie nie zgodzilam) 200lutinusa. Bralam 300 ;) Heparyne tez dal ale tez naciskalam bo mam zylaki. Steryd tez dal. Relanium dal. Tylko trzeba bardzo sygnalizowac ze chcesz i juz...
Yyyhy doktor R :) a zadowolona bylaś?jakies efekty?

Jak poprosisz to za porozumieniem stron możesz nawet z dnia na dzień rozwiązać, jeśli pracodawca się zgodzi na to. A jak nie to zostaje poracować trochę a na resztę czasu do końca umowy wybrać zaległy urlop, albo wziąć l4, ae na l4 nie możesz podjąc nowej pracy. Tyle z mojej wiedzy, może ewentualnie @Margit2018 jeszcze coś podpowie
Dziękuję wiem że na l4 nie można podjąć drugiej pracy na wypowiedzeniu można

Nie kce soku-arbuza poprosze:)
No to ma:
Screenshot_2018-06-17-22-35-41.png

Załączniki

• Screenshot_2018-06-17-22-35-41.png
    Screenshot_2018-06-17-22-35-41.png
    393,6 KB · Wyświetleń: 378
Hejka dziewczyny a ja jutro na 14 wizyta zobaczymy co tam słychać mam problem wczoraj zadzwonili z Lidla i zaprosili na rozmowę w sprawie pracy jestem umówiona na piątek zrobię tak wezmę l4 do poniedziałku jeśli rozmowa pójdzie dobrze to w wtorek składam wypowiedzenie i to się wiąże z tym że będę musiała się wstrzymać z transferem ponad rok bo pierwsza umowa jest na rok po roku druga nie wiem na jaki czas ale jeśli stwierdzi że nie przyjmuje to popracuje do czasu transferu i podejdę w lipcu szczerze to rok to długo czekać ale tu bym miała większe pieniądze możliwość rozwoju a biedronki mam szczerze dość a więcej razy taka możliwość mi się nie zdarzy co o tym myślicie
Paulinka gdybyn była na twoim miejjscu nie odkładałabym transferu, nie bez znaczenia dla zarodków jest okres mrożenia. Nawet jaj zmuenisz pracę to do porodu przedłużą ci umowe a później coś znajdziesz

reklama
Misssis dobrze napisała - w sierpniu sprawa się sama rozwiąże.

Do góry