reklama
misis188
Fanka BB :)
Kochana bo teraz przes Toba kilka miesiecy błogiego lenistwa jestes na l4 prawda?A sie wyspalam za wszystkie bezsenne noce wrocilismy opo 18 a ja o 21:30 juz padlam i wstalam dopiero godzine temu
koliber091987
Dzień dobry moje drogie, jak patrzę na te wasze bety co prawda więcej dni po transferze, ale niewiele to się zaczynam martwić...wiem, że teraz czekać do wtorku czy jest przyrost, ale sama ta,świadomość że u mnie w 6dpt było 15 a teraz nie pamiętam kto ale miała ok 200. Przecież to przepaść. Ale mimo wszystko dobrej niedzieli moje drogie
gosia321
Tak jestem na l4 nie mam zamiaru wracac do pracy. Skoro w Pl mozna byc od poczatku na zwolnieniu to dla mnie bomba i tak nikt by mi nie podziekowal ze jestem w pracy a tez nikt nie mialby zamiaru traktowac mnie ulgowo wiec siedze w domuKochana bo teraz przes Toba kilka miesiecy błogiego lenistwa jestes na l4 prawda?
gosia321
Nie porownujd sie bet miedzy soba kazda bedzie miala inne wartosci. Ja przy 2 blastkach w 7 dpt zaczelam od wartosci 37Dzień dobry moje drogie, jak patrzę na te wasze bety co prawda więcej dni po transferze, ale niewiele to się zaczynam martwić...wiem, że teraz czekać do wtorku czy jest przyrost, ale sama ta,świadomość że u mnie w 6dpt było 15 a teraz nie pamiętam kto ale miała ok 200. Przecież to przepaść. Ale mimo wszystko dobrej niedzieli moje drogie
Wiec glowa do gory i myslimy pozytywnie
Justin87
Gosia dobrze napisała. Ponadto Koniczynka miała podobną betę wyjściową do Twojej i jest w pięknie rozwijającej się ciąży. Już widziała serduszko. Teraz najważniejszy jest przyrost i za niego trzymamy kciukasy. Bądź dobrej myśli. [emoji9][emoji110][emoji110][emoji110]O mamo gratuluję, ale patrząc na wynik mojej bety w 6dpt który był 14,7to chyba jest coś nie tak z moją...pewnie niepotrzebnie się ucieszyłam...cholerka jasna
Justin87
Polewaliście się szampanem? [emoji14] Uuu supeeer. Będą z tego dzieci.Mężu dał radę-widoki cuuuudowne-zakochałam się!!!!-lawiny nie było
Uparty skubaniec.
Dzisiaj idziemy rozbić zakwasy na Termach I jak się uda czasowo to popo w Krakowie
I....Tak...Love in The air lub jak woli miłość,Miłość w Zakopanem
Justin87
To jest dobre podejście. Ja już bym też czmychnęła i leżąc w łóżku snuję plany chociaż nie byłam jeszcze na becie. Stukniętą być.Tak jestem na l4 nie mam zamiaru wracac do pracy. Skoro w Pl mozna byc od poczatku na zwolnieniu to dla mnie bomba i tak nikt by mi nie podziekowal ze jestem w pracy a tez nikt nie mialby zamiaru traktowac mnie ulgowo wiec siedze w domu
Szczescie1986
Kochana ja jeszcze walczę od 2,5 lat wiec i ciagke śledzę grupe ale powracam do walkiTyle pięknych wiadomości. Gratuluje dziewczynki i cieszę się ogroooomnie. Justin no i się doczekałaś. Hm tak nieśmiało zapytam czy Jest tu jeszcze ktoś NIE W CIĄŻY?????? Adasonia kciuki zaciśnięte walczysz tak dzielnie że aż trudno to sobie wyobrazić. Mam nadzieje że to ten raz. Smutno że mamusia chora, eh życie. A Murawa to chyba tak ostro działa że nie ma czasu tu zaglądnąć
reklama
chlopkers
Bardzo slusznie [emoji4] wypoczywaj Kochana [emoji8]Tak jestem na l4 nie mam zamiaru wracac do pracy. Skoro w Pl mozna byc od poczatku na zwolnieniu to dla mnie bomba i tak nikt by mi nie podziekowal ze jestem w pracy a tez nikt nie mialby zamiaru traktowac mnie ulgowo wiec siedze w domu
Podziel się: