reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzień dobry moje drogie, jak patrzę na te wasze bety co prawda więcej dni po transferze, ale niewiele to się zaczynam martwić...wiem, że teraz czekać do wtorku czy jest przyrost, ale sama ta,świadomość że u mnie w 6dpt było 15 a teraz nie pamiętam kto ale miała ok 200. Przecież to przepaść. Ale mimo wszystko dobrej niedzieli moje drogie ;)

Kochana bo teraz przes Toba kilka miesiecy błogiego lenistwa:) jestes na l4 prawda?
Tak jestem na l4 ;) nie mam zamiaru wracac do pracy. Skoro w Pl mozna byc od poczatku na zwolnieniu to dla mnie bomba i tak nikt by mi nie podziekowal ze jestem w pracy a tez nikt nie mialby zamiaru traktowac mnie ulgowo wiec siedze w domu ;)

Dzień dobry moje drogie, jak patrzę na te wasze bety co prawda więcej dni po transferze, ale niewiele to się zaczynam martwić...wiem, że teraz czekać do wtorku czy jest przyrost, ale sama ta,świadomość że u mnie w 6dpt było 15 a teraz nie pamiętam kto ale miała ok 200. Przecież to przepaść. Ale mimo wszystko dobrej niedzieli moje drogie ;)
Nie porownujd sie bet miedzy soba kazda bedzie miala inne wartosci. Ja przy 2 blastkach w 7 dpt zaczelam od wartosci 37
Wiec glowa do gory i myslimy pozytywnie :)

O mamo gratuluję, ale patrząc na wynik mojej bety w 6dpt który był 14,7to chyba jest coś nie tak z moją...pewnie niepotrzebnie się ucieszyłam...cholerka jasna
Gosia dobrze napisała. Ponadto Koniczynka miała podobną betę wyjściową do Twojej i jest w pięknie rozwijającej się ciąży. Już widziała serduszko. Teraz najważniejszy jest przyrost i za niego trzymamy kciukasy. Bądź dobrej myśli. [emoji9][emoji110][emoji110][emoji110]

:DMężu dał radę-widoki cuuuudowne-zakochałam się!!!!-lawiny nie było;););)
Uparty skubaniec:laugh2:.
Dzisiaj idziemy rozbić zakwasy na Termach I jak się uda czasowo to popo w Krakowie:biggrin2:
I....Tak...Love in The air lub jak woli miłość,Miłość w Zakopanem :tak::p:tak:
Polewaliście się szampanem? [emoji14] Uuu supeeer. Będą z tego dzieci. ;)

Tak jestem na l4 ;) nie mam zamiaru wracac do pracy. Skoro w Pl mozna byc od poczatku na zwolnieniu to dla mnie bomba i tak nikt by mi nie podziekowal ze jestem w pracy a tez nikt nie mialby zamiaru traktowac mnie ulgowo wiec siedze w domu ;)
To jest dobre podejście. Ja już bym też czmychnęła i leżąc w łóżku snuję plany chociaż nie byłam jeszcze na becie. Stukniętą być. ;)

Tyle pięknych wiadomości. Gratuluje dziewczynki i cieszę się ogroooomnie. Justin no i się doczekałaś. Hm tak nieśmiało zapytam czy Jest tu jeszcze ktoś NIE W CIĄŻY?????? Adasonia kciuki zaciśnięte walczysz tak dzielnie że aż trudno to sobie wyobrazić. Mam nadzieje że to ten raz. Smutno że mamusia chora, eh życie. A Murawa to chyba tak ostro działa że nie ma czasu tu zaglądnąć;)
Kochana ja jeszcze walczę od 2,5 lat wiec i ciagke śledzę grupe :D ale powracam do walki

reklama
Do góry