reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana ja nue mualam tego mefacit i encortonu bo po szczepieniach mi doc zabronil a i taj jeszcze dawkowalam.sobie 3 luteiny dziennie didatkowo i mialam jeszcze prolutex przez 2 tygidnie. Bedziw dobrze✊
Ja mam lutinus I jest pieronsko drogi, powiedział żebym spróbowała crinome że tańsze przyczyn okazało się w aptece że 200 zł opakowanie starcza na 7 dni... Czy Putina Adamedu jest też dobra?

Ja mam lutinus I jest pieronsko drogi, powiedział żebym spróbowała crinome że tańsze przyczyn okazało się w aptece że 200 zł opakowanie starcza na 7 dni... Czy Putina Adamedu jest też dobra?
To crinome wychodzi taniej jak lutinus. Ja tez bralam tyle lutinusu.co ty a jeszcze dodatkowo bralam sobie luteine.

Lutinus chyba bardziej się opyla, za 21 tabl płaciłam 110zł a za crinone 15 aplikatorów 200zł. Ja teraz będę jechać na Czechy po leki. Doktorek juz ostatnio chciał recepty pisać, ale stwierdziłam, że jak wypisze następnym razem to będzie ok, pojadę na ten syr :)

Tyle pięknych wiadomości. Gratuluje dziewczynki i cieszę się ogroooomnie. Justin no i się doczekałaś. Hm tak nieśmiało zapytam czy Jest tu jeszcze ktoś NIE W CIĄŻY?????? Adasonia kciuki zaciśnięte walczysz tak dzielnie że aż trudno to sobie wyobrazić. Mam nadzieje że to ten raz. Smutno że mamusia chora, eh życie. A Murawa to chyba tak ostro działa że nie ma czasu tu zaglądnąć;)

Lutinus chyba bardziej się opyla, za 21 tabl płaciłam 110zł a za crinone 15 aplikatorów 200zł. Ja teraz będę jechać na Czechy po leki. Doktorek juz ostatnio chciał recepty pisać, ale stwierdziłam, że jak wypisze następnym razem to będzie ok, pojadę na ten syr :)
Drogo. W mojej aptece 149...

A ja w Ciechocinku cos kolo 170 bodajze placilam:/

reklama
Tyle pięknych wiadomości. Gratuluje dziewczynki i cieszę się ogroooomnie. Justin no i się doczekałaś. Hm tak nieśmiało zapytam czy Jest tu jeszcze ktoś NIE W CIĄŻY?????? Adasonia kciuki zaciśnięte walczysz tak dzielnie że aż trudno to sobie wyobrazić. Mam nadzieje że to ten raz. Smutno że mamusia chora, eh życie. A Murawa to chyba tak ostro działa że nie ma czasu tu zaglądnąć;)
Margit, ja Ci ustępuję miejsca w kolejce do ciąży, proszę bardzo, ja zaraz za Panią :D

Do góry