reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

@adansonia to GynC ma sie na mehoffera w Krakowie otwierac? Bosko! 2 przystanki ode mnie!!! Pojde z buta :D :D
Trzymam kciuki za Kropka i za zdrowie mamy.
A co do lekow ostatnio mialam taki sam arsenal poza tym na bol. Nie wiem co to za lek.

@dżoasia ja sobie tak zaplanowalam te Czechy a tu patrze do szafki i 7 pelnych opakowan lutinusa... wiec dr G pewnie nie bedzie skory na zmiane leku na czeskie jak sie lutinus skonczy, bo u @misis188 nie chciał zmieniac... a nie zmarnuje 900zl lezacych w szafce w postaci leku ;)

reklama
Po transferze dostałam arsenał leków i martwię się że to dużo...
Estrofe 3×1
Duphaston 3×1
Lutinus 3×2
Nospa 3×1
Realnium 2×1
Magnes 3×1
Zastrzyk z neoparin
Encorton 15mg
Mefacit w razie bolu
Kwas mlekowy
Cieszymy się jak dają nam leki, bo wtedy chociaż widać zaangażowanie ze strony lekarza a nie że proszę tutaj recepta na luteinę z wyrazem twarzy "daj mi spokój babo".

Tyle pięknych wiadomości. Gratuluje dziewczynki i cieszę się ogroooomnie. Justin no i się doczekałaś. Hm tak nieśmiało zapytam czy Jest tu jeszcze ktoś NIE W CIĄŻY?????? Adasonia kciuki zaciśnięte walczysz tak dzielnie że aż trudno to sobie wyobrazić. Mam nadzieje że to ten raz. Smutno że mamusia chora, eh życie. A Murawa to chyba tak ostro działa że nie ma czasu tu zaglądnąć;)
Hihi, oby teraz już szło jak strzała. Boję się bety w poniedziałek. Boję się, że coś źle zrobię i się wszystko spierdzieli.

@Murawa co dzialacie? Zaszlas juz? (Nad morskie oko) :laugh2: a mężu żywy czy go zajechałaś? :D

:DMężu dał radę-widoki cuuuudowne-zakochałam się!!!!-lawiny nie było;););)
Uparty skubaniec:laugh2:.
Dzisiaj idziemy rozbić zakwasy na Termach I jak się uda czasowo to popo w Krakowie:biggrin2:
I....Tak...Love in The air lub jak woli miłość,Miłość w Zakopanem :tak::p:tak:

Tyle pięknych wiadomości. Gratuluje dziewczynki i cieszę się ogroooomnie. Justin no i się doczekałaś. Hm tak nieśmiało zapytam czy Jest tu jeszcze ktoś NIE W CIĄŻY?????? Adasonia kciuki zaciśnięte walczysz tak dzielnie że aż trudno to sobie wyobrazić. Mam nadzieje że to ten raz. Smutno że mamusia chora, eh życie. A Murawa to chyba tak ostro działa że nie ma czasu tu zaglądnąć;)

Działa ,działa:p:p:p
Tak I jest ktoś ,kto dalej walczy!!!
Doczekamy się Wszystkie;)Tylko niektóre troszkę póżniej :)

@adansonia to GynC ma sie na mehoffera w Krakowie otwierac? Bosko! 2 przystanki ode mnie!!! Pojde z buta :D :D
Trzymam kciuki za Kropka i za zdrowie mamy.
A co do lekow ostatnio mialam taki sam arsenal poza tym na bol. Nie wiem co to za lek.

@dżoasia ja sobie tak zaplanowalam te Czechy a tu patrze do szafki i 7 pelnych opakowan lutinusa... wiec dr G pewnie nie bedzie skory na zmiane leku na czeskie jak sie lutinus skonczy, bo u @misis188 nie chciał zmieniac... a nie zmarnuje 900zl lezacych w szafce w postaci leku ;)
Ja chyba mam jakies jedno albo 2 opakowania to moge ci odstapic :)

reklama
Do góry