reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@adansonia to GynC ma sie na mehoffera w Krakowie otwierac? Bosko! 2 przystanki ode mnie!!! Pojde z buta :D :D
Trzymam kciuki za Kropka i za zdrowie mamy.
A co do lekow ostatnio mialam taki sam arsenal poza tym na bol. Nie wiem co to za lek.

@dżoasia ja sobie tak zaplanowalam te Czechy a tu patrze do szafki i 7 pelnych opakowan lutinusa... wiec dr G pewnie nie bedzie skory na zmiane leku na czeskie jak sie lutinus skonczy, bo u @misis188 nie chciał zmieniac... a nie zmarnuje 900zl lezacych w szafce w postaci leku ;)

reklama
Po transferze dostałam arsenał leków i martwię się że to dużo...
Estrofe 3×1
Duphaston 3×1
Lutinus 3×2
Nospa 3×1
Realnium 2×1
Magnes 3×1
Zastrzyk z neoparin
Encorton 15mg
Mefacit w razie bolu
Kwas mlekowy
Cieszymy się jak dają nam leki, bo wtedy chociaż widać zaangażowanie ze strony lekarza a nie że proszę tutaj recepta na luteinę z wyrazem twarzy "daj mi spokój babo".

Tyle pięknych wiadomości. Gratuluje dziewczynki i cieszę się ogroooomnie. Justin no i się doczekałaś. Hm tak nieśmiało zapytam czy Jest tu jeszcze ktoś NIE W CIĄŻY?????? Adasonia kciuki zaciśnięte walczysz tak dzielnie że aż trudno to sobie wyobrazić. Mam nadzieje że to ten raz. Smutno że mamusia chora, eh życie. A Murawa to chyba tak ostro działa że nie ma czasu tu zaglądnąć;)
Hihi, oby teraz już szło jak strzała. Boję się bety w poniedziałek. Boję się, że coś źle zrobię i się wszystko spierdzieli.

@Murawa co dzialacie? Zaszlas juz? (Nad morskie oko) :laugh2: a mężu żywy czy go zajechałaś? :D

:DMężu dał radę-widoki cuuuudowne-zakochałam się!!!!-lawiny nie było;););)
Uparty skubaniec:laugh2:.
Dzisiaj idziemy rozbić zakwasy na Termach I jak się uda czasowo to popo w Krakowie:biggrin2:
I....Tak...Love in The air lub jak woli miłość,Miłość w Zakopanem :tak::p:tak:

Tyle pięknych wiadomości. Gratuluje dziewczynki i cieszę się ogroooomnie. Justin no i się doczekałaś. Hm tak nieśmiało zapytam czy Jest tu jeszcze ktoś NIE W CIĄŻY?????? Adasonia kciuki zaciśnięte walczysz tak dzielnie że aż trudno to sobie wyobrazić. Mam nadzieje że to ten raz. Smutno że mamusia chora, eh życie. A Murawa to chyba tak ostro działa że nie ma czasu tu zaglądnąć;)

Działa ,działa:p:p:p
Tak I jest ktoś ,kto dalej walczy!!!
Doczekamy się Wszystkie;)Tylko niektóre troszkę póżniej :)

@adansonia to GynC ma sie na mehoffera w Krakowie otwierac? Bosko! 2 przystanki ode mnie!!! Pojde z buta :D :D
Trzymam kciuki za Kropka i za zdrowie mamy.
A co do lekow ostatnio mialam taki sam arsenal poza tym na bol. Nie wiem co to za lek.

@dżoasia ja sobie tak zaplanowalam te Czechy a tu patrze do szafki i 7 pelnych opakowan lutinusa... wiec dr G pewnie nie bedzie skory na zmiane leku na czeskie jak sie lutinus skonczy, bo u @misis188 nie chciał zmieniac... a nie zmarnuje 900zl lezacych w szafce w postaci leku ;)
Ja chyba mam jakies jedno albo 2 opakowania to moge ci odstapic :)

reklama
Do góry