reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
KrólowaFal to musi być niesamowity widok
wink2.gif

Elala dzieki wielkie za odpowiedz - ja mam prace fizyczna i tak sobie mysle zebym chciala najlepiej miec wolne caly ten okres od tranferu do testowania dlatego mysle jak to wyglada ze zwolnieniem lekarskim - wiem ze od razu po tranferze przysluguje ci wolne ale co dalej. Z drugiej strony wyczytalam w przepisach naszej firmy ze przysluguje mi urlop w zwiazku z IVF (kwiestia dogadania z managerem na jak dlugo i czy platne) ale wtedy to wszyscy beda wiedziec a nie wiem czy tego chce... no zobacze jeszcze.

Zy-rafa witaj wsrod nas - oczywiscie bedziemy trzymac kciuki za pozytywny wynik - ehhh to czekanie po jest chyba najgorsze...

Krolowa fal - ale z ciebie agentka - ja tez bede prosic o jakies wygibasy jak przyjdzie moja kolej:)

Gotadora - no jeszcze troszke musisz wytrzymac - caly tydzien to dla ciebie pewnie wiecznosc - ale wierze ze sie uda:)

Lolitka - już wiem, właśnie czytam i oglądam
biggrin.gif
, to kolejny sygnał,że ja nie wiem co się wokół mnie dzieje

ps. nie mam tv

Ostatnia edycja:
Zuzia - skoro nie chcesz aby w pracy wiedzieli to zloz poprostu wniosek o urlop jezeli rozpatrza go pozytywnie nie musisz sie juz o nic martwic a jezeli nie to no to trudno pojdziesz to szefostwa i wyjasnisz co i jak.
Mam nadzieje ze ulozy sie po twojej mysli. Zycze duzo szczescia.
Zyrafa - witaj na forum. Wyglada na to ze pazdziernik obfity jest w duzo transferow i mamy wiele pozytywnych wynikow wiec dobrze trafilas.

zyrafa witaj, trzymam kciuki!
dziewczyny, mam nadzieje, ze caly tydzien beda dobre nowiny! Caly miesiac!
elala pytalas lekarza co z tym cyclogestem? Mi od razu kazali w druga dziurke. Powiem szczerze, ze te czopki byly dla mnie na poczatku gorsze od zastrzykow, bo nigdy wczesniej nie mialam czopkow. Mi lekarz powiedzial, ze nie powoduje podraznien, szybciej sie wchlaniaja, no I nic me wyplywa.

KrolowaFal, ufff, ulżyło mi, bo już się martwiłam, że nie masz odpowiedniego ubrania:-D

Ja zdecydowanie preferuje tańce indiańskie niż irlandzkie.Irlandzkie jakoś głupio mi się kojarzą z przestępowaniem z nogi na nogę w kolejce do toalety.

reklama
Do góry