reklama
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Gotadora: no pobicie rekordow swiata w skoku balonem. Niedawno zakonczyli transmisje.....
Zuzia2011
Fanka BB :)
Elala dzieki wielkie za odpowiedz - ja mam prace fizyczna i tak sobie mysle zebym chciala najlepiej miec wolne caly ten okres od tranferu do testowania dlatego mysle jak to wyglada ze zwolnieniem lekarskim - wiem ze od razu po tranferze przysluguje ci wolne ale co dalej. Z drugiej strony wyczytalam w przepisach naszej firmy ze przysluguje mi urlop w zwiazku z IVF (kwiestia dogadania z managerem na jak dlugo i czy platne) ale wtedy to wszyscy beda wiedziec a nie wiem czy tego chce... no zobacze jeszcze.
Zy-rafa witaj wsrod nas - oczywiscie bedziemy trzymac kciuki za pozytywny wynik - ehhh to czekanie po jest chyba najgorsze...
Krolowa fal - ale z ciebie agentka - ja tez bede prosic o jakies wygibasy jak przyjdzie moja kolej
Gotadora - no jeszcze troszke musisz wytrzymac - caly tydzien to dla ciebie pewnie wiecznosc - ale wierze ze sie uda
Zy-rafa witaj wsrod nas - oczywiscie bedziemy trzymac kciuki za pozytywny wynik - ehhh to czekanie po jest chyba najgorsze...
Krolowa fal - ale z ciebie agentka - ja tez bede prosic o jakies wygibasy jak przyjdzie moja kolej
Gotadora - no jeszcze troszke musisz wytrzymac - caly tydzien to dla ciebie pewnie wiecznosc - ale wierze ze sie uda
Zuzia - skoro nie chcesz aby w pracy wiedzieli to zloz poprostu wniosek o urlop jezeli rozpatrza go pozytywnie nie musisz sie juz o nic martwic a jezeli nie to no to trudno pojdziesz to szefostwa i wyjasnisz co i jak.
Mam nadzieje ze ulozy sie po twojej mysli. Zycze duzo szczescia.
Zyrafa - witaj na forum. Wyglada na to ze pazdziernik obfity jest w duzo transferow i mamy wiele pozytywnych wynikow wiec dobrze trafilas.
Mam nadzieje ze ulozy sie po twojej mysli. Zycze duzo szczescia.
Zyrafa - witaj na forum. Wyglada na to ze pazdziernik obfity jest w duzo transferow i mamy wiele pozytywnych wynikow wiec dobrze trafilas.
zyrafa witaj, trzymam kciuki!
dziewczyny, mam nadzieje, ze caly tydzien beda dobre nowiny! Caly miesiac!
elala pytalas lekarza co z tym cyclogestem? Mi od razu kazali w druga dziurke. Powiem szczerze, ze te czopki byly dla mnie na poczatku gorsze od zastrzykow, bo nigdy wczesniej nie mialam czopkow. Mi lekarz powiedzial, ze nie powoduje podraznien, szybciej sie wchlaniaja, no I nic me wyplywa.
dziewczyny, mam nadzieje, ze caly tydzien beda dobre nowiny! Caly miesiac!
elala pytalas lekarza co z tym cyclogestem? Mi od razu kazali w druga dziurke. Powiem szczerze, ze te czopki byly dla mnie na poczatku gorsze od zastrzykow, bo nigdy wczesniej nie mialam czopkow. Mi lekarz powiedzial, ze nie powoduje podraznien, szybciej sie wchlaniaja, no I nic me wyplywa.
lawendowy_sen
KrolowaFal, ufff, ulżyło mi, bo już się martwiłam, że nie masz odpowiedniego ubrania
Ja zdecydowanie preferuje tańce indiańskie niż irlandzkie.Irlandzkie jakoś głupio mi się kojarzą z przestępowaniem z nogi na nogę w kolejce do toalety.
Ja zdecydowanie preferuje tańce indiańskie niż irlandzkie.Irlandzkie jakoś głupio mi się kojarzą z przestępowaniem z nogi na nogę w kolejce do toalety.
lawendowy_sen
Ży-rafa, witaj na forum.
Trzymam kciuki za pomyślne testowanie.
A u kogo się leczysz w Bocianie? U dr Mr?
Trzymam kciuki za pomyślne testowanie.
A u kogo się leczysz w Bocianie? U dr Mr?
reklama
Podziel się: