Szczescie1986
Fanka BB :)
Mam chody w aptece tzn moja siostraA jak go zamawiasz bez recepty ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam chody w aptece tzn moja siostraA jak go zamawiasz bez recepty ?
Kochana poczytaj powoli i ze zrozumieniem. Te leki z pierwszego punktu masz brać przez 14 dni od początku cyklu. W tym cyklu nie możesz podchodzic do crio - masz napisane, że w cyklu poprzedzającyn cykl z transferem. Więc łykasz tabsy przez 14 dni, odstawiasz te 3 pierwsze (poza encortonem, który bierzesz cały czas) i czekasz na okres. Jak dostaniesz znowu okres to dopiero możesz podchodzić do transferu. Od 6 dnia cyklu zwiększasz encorton do 10mg i idziesz na transfer. Jak beta będzie pozytywna to encorton łykasz nadal, a dołączasz jeszcze neoparin w zastrzykachO matko skad wy to wiecie masakra dla mnie to magia
No tato mowi ze to zamiennik i js załapałam tez toI bardzo dobrze ze dali zostaw ten Neoparin w spokoju. Dali bo mialas dostac clexane który jest w Polsce fizycznie nie do zdobycia momentami. Od ponad roku. Ktoś wykupuje na poziomie hurtowni i wywozi do Niemiec, jest straszny problem co jakiś czas. Mialas dostac heparynę i dostałaś zostaw to już w spokoju.
Mialas tez dostac encorton ale ja nie wiem w końcu czy go masz czy nie. Bo piszesz ze go nie było ale jak wymieniasz leki które masz to encorton wymieniasz. Jeśli go nie masz to pewnie panie mówiły ze go nie miały danego dnia na stanie. A tata nie załapał ze o różnych lekach mówią. I zlał w jedno. A do ciebie głuchy telefon dotarł.
Heparyna = neoparinDzoasiu ale ja na tym zleceniu od Pasnika nie mam Neoparinu patrz na link , a dostałam jako zamiennik encortonu
Dr Głodek, taki niemiły ale chyba jakby się znał na rzeczy, hihKto przeprowadzał transfer? Bo ja też tam byłam i jeszcze wrócę za jakiś czas. [emoji4]
Az strach pomyślećDziewczyny już zaczailiśmy ufff kochane wy moje..co ja bym zrobiła bez was zamawiam encorton
Kochana ja mialam stymulacje krotkim protokolem, nie bralam pigulek anty [emoji4]A czy znasz kogos kto miał in vitro bez tabletek antykoncepcyjnych ? prosze o jakieś odpowiedzi bo biore tabletki na epilepsje lamitrin i lekarz powiedział ze spróbujemy bez tabletek anty bo mogą nie działać czy moich lekach .
Udało się?Kochana ja mialam stymulacje krotkim protokolem, nie bralam pigulek anty [emoji4]
Oj lepiej nie myśl haha ake już się uspokoiłam uffAz strach pomyśleć
Bardzo madrze powiedziane [emoji173]Tosia na tym forum chyba nikt nikogo nie ocenia, jest taka zasada w życiu że jak ktoś nie rozumie wyborów innych to trzeba mu zaproponować żeby ubrał nasze buty i przrszedł w nich kilka kilometrów. Ja też nie miałam lekkkiego życia dorosłego czasami myślę że to był jakiś straszny film który się skończył a uwierzvie że było w nim tyle wątków różnych że aż głowa mała. Teraz mam przy sobie Anioła i jestem wreszcie spokojna. Tosiu mam nadzieję, że po tym wszystkim ułoży ci się. Będę trzymać kciuki